היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עשיתם לילד/ה חיסון רוטה? הוא די יקר ולכן אני שואלת אם כדאי לעשות
12 תגובות
עמוד 1
אצלנו הרופאה לא כל כך המליצה
אנחנו עשינו... וטפו טפו טפו אין שלשולים כבר כמעט שנתיים... בשורות טובות לכולם....
אני לא עשיתי... בכלל לא דיברנו איתי על זה... ]
]
תכנסי לאתר של טיפת חלב www.tipa.co.il ושם בטח יש את מה שמומלץ
עשיתי ליותם נשאר עוד מנה אחרונה בגיל שנה.
לא כי בזמנו לא קיבלתי מספיק אינפורמציה על החיסון הזה ואני מתחרטת כי גל חלתה בזה וזה היה פשוט סיוט ומגעיל
אנחנו התחלנו את סדרת החיסונים של הרוטה בקופת חולים וזה באמת יקר- לא זוכרת את הסכום המדוייק אבל מעל 200 ש"ח לכל מנת חיסונים. אנחנו החלטנו שלא חוסכים על הילדה בדברים האלה. תבדקי בטיפת חלב, אחות טיפת חלב אמרה לנו שזה נכנס לסדרת החיסונים שעושים דרך טיפת חלב. לנו נשאר עוד חיסון אחד.
בלי שום קשר לכסף לא עשינו הרופאה שלנו לא הכי המליצה אמרה שהיא ממליצה רק לילדים שסובלים מזה ורגישים
אנחנו לא עשינו, זה לא היה מספיק מוכר בזמנו וחדש מידי, אבל אני לא מצטערת. כן - חטפנו מכת שילשולים, אבל עברנו את זה...וזה נהיה קל יותר ויותר.
לא עשינו כי חיסון פותח אחרי שבני עבר את הגיל . בילד הבא אני אחסן בלי לחשוב פעמיים . http://www.holdthatpic.com/
לנועה עשיתי ובאמת כל מנה עלתה כ 160 ש"ח . הרופא שלנו דווקא מאוד המליץ בעיקר אם הילד נמצא במסגרת עם ילדים נוספים והסיכוי שלו להידבק גדול יותר .למרות שנועה בבית עם מטפלת כן עשינו כי היא יוצאת לפארק ושם משחקת עם ילדים אחרים.
אנחנו עשינו מנה ראשונה והיו תופעות לוואי קשות - הרופאה אמרה לא להמשיך אז לא המשכנו. המסנג'ר שלי: [email protected]