סיימתי סבב נוסף של איקקלומין - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • והיום אני הולכת לרופא החדש שלי
    מקווה שארגיש בהבדל

6 תגובות
עמוד 1
  • שיהיה במזל, כמו שכתוב (בערך..) משנה רופא משנה מזל...
  • גם אני מקווה בשבילך...
    בהצלחה

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
    מה שנראה לזחל סוף העולם, נראה לחכם פרפר.
  • עדכון ממש קצר בנושא הרופא החדש- הוא אנטיפט, ממש לא רגיש. מיותר לציין שאין לו אפשרות גם לעשות מעקב זקיקים וגם זלזל באפשרות הזאת- חושב שלוקחים איקקלומין ומנסים ככה על עיוור.
    אין רופאים טובים בדרום??????????????
    אני מתגעגעת לרופא נשים שלי בטבעון
  • הי מתוקה
    זה ממש מעצבן!!ניסית לברר האם יש לרופא מרפאה פרטית ואיך אפשר כן לעשות מעקב זקיקים?! אולי פרטי הוא כן יוכל?
    אישה שאני מכירה טוב מאוד הרתה 3פעמים בעזרת איקקלומין. הריון ראשון ואחרי לידה ישר הריון שני, הריון שלישי היא ניסתה בערך חצי שנה לא הלך ובחודש שהיא כבר לא רצתה היא הרתה! איקקלומין עזר בבעיה שלה! מחזורים לא סדרים בכלל לא היו מחזורים חצי שנה שנה...
    יש לה 3 בנות!
  • אילנה יקרה,
    אני ממש מבינה אותך, אני גרה בצפון הרחוק, (לא הכי רחוק אבל מספיק רחוק...).
    עברתי שלושה ארבעה רופאים, עד שנשבר לי סופית והיום אני הולכת לרופא פרטי, אנחנו בשלב ההזרעות, אני משלמת כסף אבל זה שווה לי ומוסיף לי רוגע נפשי.
    אני יכולה להתקשר לרופא שלי באופן אישי אני ממש שמחה עם הבחירה הזאת שעשינו. במיוחד שמדובר ברופא טוב, איש נעים שנוסך בי תחושת בטחון.

עברתי דרך ועדיין לא פשוטה של טיפולים אז לפחות אני מרגישה שיש לי סוף סוף רופא טוב....
    אני מאוד מבינה אותך, אני הייתי ממש חסרת אונים...
    שבת שלום.
  • תודה בנות
    יש לי ביטוח פרטי דרך העבודה של בעלי, כנראה שזה הזמן לנצל את הביטוח.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה