בדיקת ביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום כל הבנות!

השאלה שלי: לפי הכאים בבטן התחתונה ולפי בדיקת ביוץ, הביוץ שלי היה ב10 לחודש וב11 לחודש, אותם הכאבים ממשיכים גם היום, ומסקרנות בדקתי גם היום, והבדיקה מראה שגם היום יש ביוץ (2 קווים כהים) , הרי אומרים שרק 2 ימים פוריים בחודש. מוזר לא? מה זה אומר?
    קיימנו יחסי מין ב9 לחודש וב11 לחודש.
    המחזור שלי צריך להיות ב25 לחודש.(מקווה שלא יהיה )

מבקשת את עזרתכן!

תודה אלונו.
2 תגובות
עמוד 1
  • אני לא מומחית גדולה וכל מה שאני יודעת על ביוץ זה מה שכתוב בספרים ובעלוני הסבר המצורפים לבדיקות הביוץ..
    מה שאני הבנתי זה שהבדיקה אמורה להראות תוצאה חיובית (שני קווים) בערך יומיים לפני שהביצית משתחררת (כי היא בעצם מזהה בשתן את ההורמון שגורם לביצית להשתחרר). כלומר אם לראשונה קיבלת תוצאה חיובית ב-10, אזי הביוץ עצמו אמור להתרחש היום (פחות או יותר בהפרשים של שעות) ואם כך אז מחר את אמורה לקבל כבר תוצאה שלילית בבדיקת ביוץ (כי מיד לאחר הביוץ ההורמון מתחיל לרדת).
    לגבי היחסים נתקלתי בכל מיני המלצות: הרווחת מביניהן היא יומיים לפני ויום אחרי (כלומר, יש לכם עבודה גם היום ).
    לפי דעתי, אם את רוצה לדעת בוודאות - תעשי בדיקה גם היום.. ואם לא, אז ליתר ביטחון תצטרכי כנראה, לפתות את בעלך גם היום..

ושיהיה בהצלחה כמובן
  • היי!

תודה רבה לך על התשובה ברורה, אפילו יותר ברורה ממה שרושמים בעלונים

שיהיה בהצלחה לכולנו!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה