היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
50 תגובות
עמוד 1
יופי ממי אני שמחה שאת אחרי ואני בטוחה שזה מקל מאוד העניין שלא היה דופק! תרגישי טוב, יכולות להיות לך התכווציות בימים הקרובים זה נורמלי. תרגישי טוב!
[]
אוי מאמי... ברור שזו הקלה, שלא היה דופק! מקווה שתרגישי טוב, גם פיזית וגם רגשית..
מאמי, טוב שלא היה דופק, בהחלט זה מקל בצורה מסויימת
אני שמחה שאת אחרי... וזה שלא היה דופק , זה הסימן לכך שהילד הזה לא נועד להיוולד...
אני שמחה שאת אחרי ושאת מרגישה טוב. תנוחי לך ותחשבי מחשבות טובות...
מאמי אוהבת אותך
שמחה בשבילך שאת אחרי ושכך התסיים. מאחלת לך מכל הלב הריון תקין בהקדם!!!
מאמי אני ממש שמחה שאת אחרי. בע"ה בקרוב עוד הריון תקין וארוך של תשעה חודשים. תרגישי טוב מאמי.
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
תרגישי טוב
יפה שלי איזו הקלה לישמוע שכבר לא היה לו דופק אני בטוחה שתתאוששי מהר אוהבת אותך בעזרת ה' בקרוב
רפואה שלמה! והלוואי שהריון חדש ובריא ומאושר ישכיח ממך מהר את הימים האלו
אני שמחה שאת כבר אחרי הכל ומאחלת לך שתרגישי טוב תתאוששי במהרה ושאמן בע"ה תקלטי להריון חדש תקין ומהמם ממש בקרוב
כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא
נשיקות לירון וגאיה
הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
אוי ממי... כנראה שזה באמת לא נועד להיוולד. טוב שאת אחרי... "..מישהו צחק עלי ושלח אותך אלי, איך זה הפכת על פיו את עולמי.
לא יודעת את נפשי כי ליבי כבר לא חופשי, ככה נשביתי למה לא להודות..."
תודה
לפחות את יודעת שלא כאב לעובר וזה שלא היה דופק ההריון לא נועד עכשיו כנראה ואיך אורמים יפה שלי למרות הכאב כל העכבה לטובה ושוב למרות הכאב הפנימי ההריון הבא יהיה יותר טוב ומשעמם קבלי ים של
אני כ"כ מבינה אותך.... לפחות את יודעת שלא היה דופק, וזה קצת מקל, אני מאחלת לך שתתחזקי במהרה ובע"ה תקלטי שוב במהרה להריון תקין וארוך שימשך 9 חודשים מלאים
איזה צמרמורת עברה בי עכשיו, אני "שמחה" שאת אחרי , תתחזקי ותתאוששי ותמשיכי להיות אמא מדהימה לשקד שה' ישמור אותו
יאוווו מותק אני שמחה שאת אחרי וככה החלמה מהירה גם נפשית ****************
**** [
דביר04/02/07 עירית01/03/77
תודה רבה לכן