היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
איפה אני מוצאת את המשטח/שטיח של פו הדב שהיה במבצע לא מזמן בסופר פארם פשוט נהיה קר ואני לא רוצה שאופירי תשב על הריצפה
12 תגובות
עמוד 1
זה לא שטיחון, זה מזרן פעילות. והוא די קטן (מה שהיה אז במבצע), לא שווה ממש
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
הכי טוב שתשימי לה פוך על הריצפה
מאמי אני קניתי לה את הפאזל הרצפתי הענק שעשוי מסול , הריבועים הענקיים האלה...והדבקתי את החתיכות כך שזה יהיה משטח..ממש מומלץ
כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא
נשיקות לירון וגאיה
לירוני איפה קנית את זה?
אפילו לא חשבתי על זה. אין סיכוי שחמתי תיתן לי לשים לה שטיח/משטח מסוג כלשהו בסלון מה שאומר שכל היום נבלה בקומה למעלה סגורים בחדר
באהבה סיון
ענבלי קניתי את זה בכפר השעשועים זה נקרא פאזל רצפתי סול.... אני ממליצה לקנות 2 אריזות(בכל אחת יש 9) בתמונה ששמתי לך הדבקתי לה רק אריזה אחת ובמשך הזמן הוספתי עוד אריזה והדבקתי עוד 9 חתיכות ככה שזה נהיה ממש משטח)
כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא
נשיקות לירון וגאיה
לא עם פו הדב, אבל אני בזמנו קניתי לדניאל את השטיחון פעילות הגדול ביותר במצאתי, משהו כזה: http://www.paotot.co.il/newsite/Product.asp?PID=3254 נדמה לי זה היה 2 מטר. קניתי אותו בתינוקי בהוד השרון במחיר מצחיק יחסית למה שראיתי במקומות אחרים.
לירוני תודה
לי דווקא יש את המזרון הזה גודל 1.60 על 1.60 וזה אחלה אפשר גם לפרוש לידו שטיח וזה מעולה
כן ענבלי לקחתי את זה החוצה והדבקתי עם דבק מגע ככה חיברתי פאזל לפאזל אם הייתי מוצאת בחתיכה אחת שטיח סול ענק הייתי קונה אבל לא מצאתי ומה שכן מצאתי הזכיר לי מזרון של התעמלות אירובית וזה היה מכוער..... אז אלתרתי..למרות שזה היה מסורבל התוצאה ממש מוצלחת