grizelda בבקשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי מתוקה, מה שלומך?
    אני זוכרת שאת שאלת על בדיקת קרישת דם, נכון?
    אז מצאתי תוצאות של הבדיקות שלי גם אני עשיתי ויצא לי 36.2 ...
    אז את הית אצל רופא? ומה הוא הסביר לך?
11 תגובות
עמוד 1
  • היי!!

מה הערך שיצא לך ?
    תדביקי את כל השורה ...
  • יצא לי 36.2
    מה הרופא הסביר לך?

• היי

לי יצא הערך PTT(FSL) 37.9 כשהטווח הוא 26 עד 38 (זאת אומרת ממש בקצה)
    והערך LAC-SCREEN-RVVT יצא לי 39 כשהטווח הוא 22 עד 35 - ז"א שיש חריגה .....

(היו עוד בדיקות שאני ממש לא מבינה מה הן אומרות - למרות שחרשתי את האינטרנט) מה שהרופא אמר לי זה שאין לי קרישיות לפי הערכים האלה ושזה לא מסביר את ההפלות ופשוט לנסות שוב - מה שכן הוא נתן לי הפנייה לבדיקה נוספת של הערכים כדי לבדוק עוד חודש אם יש שינוי - אני לא יודעת מה יהיה אם יהיה שינוי ואם לא (אם כן אצטרך נוגדי קרישה או שלא ...) בכל מקרה - הערך שלך נמוך משלי אז אצלך בטוח אין בעיה

מקווה שיהיה בסדר לכולנו ושניקלט לההריונות תקינים סוף כל סוף!!!!!
  • גריזלדה יקרה
    קראתי את השרשור ואני חייבת לשאול אותך אם הרופא שהיית אצלו הוא ד"ר קופרמינץ?
    אם זה הוא נפלא, אם לא אולי כדאי לשמוע את חוות דעתו הוא מומחה להריון בסיכון ולהריון אצל נשים בעיות קרישה, ודעתו הרבה שנים פעמים שונה מדעתם של שאר ההמטולוגים ורופאי הנשים.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------
    מה שנראה לזחל סוף העולם, נראה לחכם פרפר.
  • לא ...... קבעתי אצלו ואז ביטלתי כי אמרתי שננסה את הרפואה שלנו ... (הצטערתי על זה מאוד אחר כך, אבל לקבוע אצלו תור לוקח לפחות חודש המתנה ...) אז כרגע בהמלצת שני הרופאים (שניהם נחשבים לטובים) אני אנסה שוב, ברגע שאקלט (כבר הודעתי לבעלי) אני מזמינה תור אצל קופרמינץ בתקווה כל כך גדולה ובתפילות שאאלץ לבטל את התור (רק אחרי סקירה אני אבטל את התור - עד אז אמשוך כמה שיותר..)
    ואם חס וחלילה שוב ייפול - אז כבר יהיה לי תור קיים והבירור יהיה יחסית מהר (הלוואי שזה ישמש אותי כ"קרש הצלה" בלבד ושלא אצטרך את זה)
    אני מנסה להישאר אופטימית , למרות שההפלות היו זהות בזמנים שלהן ...
    את חושבת שאולי כדאי לי לקבוע אצלו כבר עכשיו וללכת לעוד בדיקות למרות מה שאמרו שני הרופאים האחרים?
    דרך אגב - הייתי בבלינסון במרפאה להפלות חוזרות - זה לא "סתם" רופא שאמר לנסות שוב ... ממש חשוב לי מה שתגידי - אם את חושבת שכדאי לי לא להיקלט עד שאפגש איתו יש מצב שאעשה את זה ........ אוף - בא לי להקיא פתאום ........
  • היי, יש בדיקת קרישיות שנקראת פקטור 5 (או משהו כזה ) שיש לה קשר ישיר להריון או יותר נכון להפלות חוזרות ... היא לא כלולה בסל ויש לשלם עליה תשלום מינורי משהו כמו שמונים שקלים ... במקרה שלך אני חושבת ששווה לעשות אותה
    בהצלחה ....
  • היי יקירה
    התלבטתי מה לכתוב לך, והחלטתי לומר לך מה אני הייתי עושה, ולהמליץ לך כמובן לקבל החלטה שמתאימה לך ושאת תהיי שלמה איתה.
    תראי עברתי הפלה אחת לפני חצי שנה ועד כה טרם הצלחתי להיכנס להריון שוב, אני יכולה להגיד לך בפה מלא שאעשה הכל כדי לא לחוות את זה שוב, ממש ככה.
    אני לא נכנסת להריון בקלות וההפלה די שברה לי את הלב, אז אני כן הייתי מתקשרת למרפאה ומתחננת להגיע מהר ככל האפשר, במקביל לא הייתי עוצרת את הנסיונות להיכנס להריון.
    עוד אופציה היא לגלוש בפורומים נוספים ולהתייעץ שם...ישנם בנות רבות שהם חצאי רופאים בעצמן.
    יקירתי יהיה בסדר כך או אחרת יהיה בסדר, אני ממש מצטערת אם גרמתי לך להרגיש רע, הכוונה כמובן הייתה הפוכה לחלוטין.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • ברור לי!!
    אני פשוט עכשיו לא יודעת מה לעשות ... בעלי מאוד רוצה לא לחפש בעיות ופשוט לנסות שוב ולקוות לטוב ...
    את יודעת מה - אני קובעת תור. לא רוצה להסתכן שוב - הריון או לא הריון - אני אבדוק את זה. זהו - יצאתי באמצע כתיבת התגובה הזו והתקשרתי אל המזכירה שלו - קבעתי תור - אם בעזרת השם אקלט עכשיו אז זה רק לטובה - ונבדוק את זה ואני מקווה שלא איחרנו את המועד (כי הבנתי שצריך להתחיל טיפול לפני הריון)
    ואם לא אקלט החודש אז גם טוב - נבדוק כל מה שאפשר לפני .....

תודה רבה על העצות - גם אם אגלה שאין בעיה - אני שמחה להוריד את זה מהלב ולעשות כל מה שאני יכולה על מנת לא להגיע לשם שוב.

בכל מקרה פרנסה לקופרמינץ תהיה
  • היי מותק
    הטיפול אמור להתחיל מבטא חיובית לא קודם לכן, ואני יודעת שקופרמינץ נותן לעיתים טיפול בקלקסן בתור מניעה, גם כשרופאים אחרים חושבים שזה מיותר, אני חושבת שזו הסיבה ששמו הולך לפניו, הוא פשוט חושב בצורה מעט שונה.
    טוב יקירתי שיהיה בהצלחה. אשמח לעידכונים.

• תודה לכולן!
    אני מאחלת לכולן קליטה מהירה והריון תקין!
    אגב, בנות, אתן ממליצות לי לעשות את בדיקת הקרשיות של הפקטור5?
    ממי אני מבקשת הפניה?
  • מיותר להגיד שאני ממליצה נכון?!

מה שכן - אם את לא ממהרת, אני כמובן יכולה לשתף אותך בכל צעד ולהגיד לך מה קופרמינץ אמר לגבי התוצאות שלי (גם ככה את פחות ממני בערכים ככה שיותר גרוע בשבילך זה בטוח לא)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה