היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אצלנו השבוע היה קצת יבש- לא זכורים לי פנינים מזהירות- רק שאופק ראה תכנית בלולי על כלבים- פתאום אומר לי: אמא את יודעת? לכלבים יש זנב, אין תחת"
מה עם הפנינים שלכם?
17 תגובות
עמוד 1
היום התחיל לרדת גשם ושנהב הלכה אם המטריה כשליווינו את יובל לבית הספר היא דרכה בכל שלולית אפשרית אמרתי לה את אם נעלי ספורט לא מגפיים אל תיכנסי לכל שלולית כי ירטבו לך הגרביים אז היא ענתה ...
טוב יש לי אחד אולי לא בדיוק פנינים אבל......... (לגיל של דנדוש נחשב)
אמא שלי השבוע קנתה כובע שיהיה לה לבית כנסת היום שמתי את הכובע על דנדוש ושאמא שלי ביקשה אותו חזרה הזאטוטה אמרה לה: לא זה שלי או היום לא זוכרת מה עשיתי עם דנדוש פתאום אמרה לי די וצחקה ויש עוד אחד השבוע מדדתי שני זוגות נעליים שאמא שלי קנתה לי ליום ההולדת ודנדוש ראתה הצביע על הרגליים שלה ואמרה: נעליים שלי רותה אותם כאן ומצביעה על הרגליים שלה
עידן בן שנה ו 4 היום!!! שלשום בעלי מילא לו את האמבטיה ואני הפשטתי אותו ברגע שהיה ערום הלך לאמבטיה ודחף אותו ואמר " אבא זוזי"
--------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
טוב יש פנינה חדשה מאתמול: אופק ורום מדביקים מדבקות על נייר. לאופק יש מדבקות סגולות. רום מצביע על המדבקות שלו ואומר- כתום כתום! אז אופק אומר לו: לא! זה סגול! לך לגן ללמוד!
יש לי אחד נוסף מן התקופה האחרונה
היום לולי שלי שיחקה עם אחי ואז היא פיתאום צועקת עליו אל תיגע בי..לך מפה...זה שלי.. או שאמא שלי שכבה על המיטה שלי אז היא צועקת עליה קומי..זה שלי ושל אמא! לכי למיטה של סבא
ליאור בת שנה ו-10. בעלי לקח אותה איתו לסופר והיא התחילה לעשות עיניים לאיזה איש אחד שהיה נחמד ושיתף פעולה וחייך אליה, ופתאום היא צועקת עליו "לך מפה! פויה!" בעלי רצה להיעלם...