מי מבינה בביוץ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מנסה להכנס להריון אך אני לא יודעת איך לספור .איך לדעתת מתי זה קורה ?[

יסמין
13 תגובות
עמוד 1
  • ברוכה הבאה לפורום
    אז כך, פעם בחודש בגוף של האישה מתרחש ביוץ, זהו זמן בו את יכולה להיכנס להריון. 14 יום לאחר ביוץ, במידה ולא היתה הפרייה, את מקבלת מחזור. לכן אם יש לך מחזור סדיר, את בקלות יכולה לחשב מתי ימי הביוץ שלך. לדוגמא, אם מחזור שלך הוא 30 יום, אז את מבייצת ביום 16.....חשוב לזכור שספירה מתחילה ביום ראשון של המחזור.
    אם מחזור שלך לא סדיר.... אז קשה יותר לדעת מתי את מבייצת, אבל בהחלט אפשרי, בעזרת מדידת חום השחר, הפרשות, או שימוש במקלות שמזהות ביוץ.
    מקווה שעזרתי,
    בהצלחה
  • חשוב לדעת שהביוץ הוא זה שקובע את המחזור ולא ההיפך. אם אין הפריה בזמן הביוץ אז המחזור מגיע 10-14 יום אחרי הביוץ. בדר"כ זה באמצע המחזור. אבל את יכולה לבדוק גם הפרשות, כאשר ההפרשות הכי נוזליות, כמו חלבון של ביצה (ורוצים סקס) אז הביוץ קרוב או שכבר הגיע
    בהצלחה!
  • תודה לכן... זה הבעיה שהמחזור שלי לא סדיר אני מנסה להכנסלהריון כבר חצי שנה וכנראה שאני מפספת את הביוץ.החודש היה לי דימום רק יומיים אז איך אני סופרת ???

יסמין
  • kcilpa2 הרגת אותי מצחוק..
    אגב זה לא תמיד מדויק עפ"י רוב הביוץ הוא 14 יום לפני קבלת הווסת אבל יש מקרי קצה שלא.. הכי טוב בכדי לא לפספס לעשות סקס יום כן יום לא כל החודש.. ללכת לרופא ולבקש מעקב זקיקים זה הכי מדויק..
  • התכוונתי שקיבלתי רק יומיים ואני שומרת נידה אז האם אני צריכה לספור רגיל בלי שום קשר שקיבלתי יומיים? כל הקטע שזה לא סדיר אצלי אז הכל מתבלבל לי וככה אני בעצם לא מצליחה להרות

יסמין
  • אם את שומרת נידה וחוששת שאת מפספסת את הביוץ אני ממליצה לך לגשת לרופאת נשים לברר את הנושא .... יש פיתרונות לעניין ....
    בהצלחה ....
  • שלום, יסמין!

לי היתה ג"כ את אותה בעי'ה אבל להיפך ממך המחזור שלי אורך כ - 9 ימים

(במקום 7) ולכן תמיד הייתי מפספסת את הביוץ שאצלי הוא ביום -מ 14 מתחילת
    הדימום..

לכן הלכתי לרופאת נשים כדי שתסדר את זה ע"י כדורים.

אצלך, כיון שאת לא יודעת מתי הביוץ תשאלי את הרופאה שלך מה לעשות.

בהצלחה רבה!
    ב - Melly
  • תודה לכן בנות.... אני החודש ממש נשברתי הלכתי לרופא משפחה לעשות בדיקות כלליות לוודא שהכל בסדר בכללי. וסיפרתי לו על הדימום שארך רק יומייםוהוא הפנה אותי לרופא נשים עד שקבעתי והגיע הזמן הרופא נשים אמר לי שזה לא נוגע אליו השאלות שלי ושאני צריכה רופא פוריות... אז ממש התעצבנתי. כי כשרציתי לקבוע לרופא פוריות זה רק לעוד חודשיים ... אז זה העציב אותי והחלטתי שאני לא קובעת הרמתי כבר ידיים עם הרופאים האלה. חוץ מלחץ נפשי הם לא בדיוק עוזרים

יסמין
  • אני יכולה להמליץ לך על רופא נשים מעולה אם תרצי..[size=2]

רק תגידי לי מאיזה אזור את.[/size=2]ב - [love] Melly
  • תודה לך מלי... אני מאזור רחובות

יסמין
  • ברוך הבא!!! מה שעברת עם הרופאים זה חלק מתנאי הסף לאזור הזה באינטרנט - את תגלי עוד הרבה דברים מלבבים על רופאים, קביעת תורות, המתנה לתורות ועוד דברים טובים שכאלה על מערכת הרפואה שלנו ...
    אני התייאשתי ופניתי לפרטי.
    תחפשי באינטרנט על שיטת ההפרשות כדי לזהות ביוץ - זו השיטה הכי יעילה (ממליצה לך מראש לרדת מ"חום השחר" ומהשיטה עם הרוק וכל זה - זה לוקח המון זמן ומתסכל). תקבעי בינתיים תור לרופא פוריות ותעשי מעקב זקיקים ובדיקות דם לזיהוי ביוץ (את כבר תדעי הכל - יש הכל ברשת - רק צריך לחפש)
    אין לי זמן פשוט כרגע לפרט... אם את צריכה עזרה תשאלי כל פעם שאלה ספציפית ואשמח לעזור לך.
    בינתיים - מה שהסבירו לך כאן זה אחלה - ואם את מזהה אחרי הניגוב הפרשה נמתחת שקופה - את כנראה בימים הפוריים שלך. בהצלחה!
  • תודה מאמי.... אני יקבע תור לרופא פוריות. בהקשר להפרשות קראתי הרבה יחסית ואני לא כלכך מבינה שיש הפרשות לבנות כמו שאמרת זה יום הפוריות שלי.... אני חושבת שזה קורא לי פעמיים בחודש זה הגיוני????

יסמין
  • את בטח לא מבייצת פעמיים בחודש - אבל תחגגו - מה יכול להיות?!
    כשאת מזהה אותן - תעשי מה שצריך - רע לא יכול לצאת מזה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה