שעון דופק - מישהי מכירה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לבעלי יש עוד מעט יומולדת ואני יודעת שהוא ישמח - אבל אני לא יודעת איך בכלל לבחור (יש שעונים באלפי שקלים)
    מישהי מכירה ויכולה לכוון אותי? או שבעלה מכיר ויכול לתת אינפורמציה?
    יעל, אמא של יונתן
8 תגובות
עמוד 1
  • אף אחת לא מכירה

• עושה ספורט... בטח עושה...
  • לבעלי יש פולאר- לפי מה שאני יודעת זאת החברה הכי נחשבת.
    איזה סוג ספורט הוא עושה? מה הצרכים שלו.
    יש כאלה ממש משוכללים עם המון פונקציות - אבל זאת שאלה של כמה מקצועי הוא ובאיזה תדירות הוא מתאמן.
    בקיצור אני יכולה לנסות לעזור- רק תיהי יותר ספציפית באינפורמציה שאת צריכה.
    אה, וגם כמובן- תקציב.

מיכל

• בעלי רץ - אני מניחה שהוא רוצה דופק, מרחק(? אם יש דבר כזה) ומהירות (אם יש דבר כזה) סטופר וזהו פחות או יותר.
    התקציב הוא בערך 500 שקל למרות שנראה לי שאני לא אוכל לקנות לו כלום בתקציב הזה

• שמעתי על זה לא יותר

[
    דביר04/02/07
    עירית01/03/77

• כנסי לחנויות גנטלמן
  • לי היה שעון של POLAR כשהתעמלתי (זה היה בעידן הדינוזאורים
  • לפני השעון הנוכחי שיש לו- שעלה 2500!!! ש"ח (ומבחינתי, אם הוא לא עושה כביסה וקפה, שום דבר לא מצדיק כזה מחיר) קניתי לו מתנה אחד שעלה לי 700 ש"ח, והיה לו את כל הפונקציות הרלוונטיות.
    אני לא זוכרת שם דגם. תכנסי לאתר שלהם זה בטח יעזור. אני חושבת שזה מחולק שם די נוח לפי הספורט, ואח"כ תסנני לפי המחיר.
    אם את לא מסתדרת תגידי, אני ינסה לברר יותר יסודי

מיכל

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה