הזרעה ללא הורמונים- מקווה לתשובה מהירה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,

אני ובעלי מנסים כשנה להיכנס להריון ללא הצלחה. נפגשנו עם רופא פריון שהבעיה היא שאיכות הזרע נמוכה מאוד והמחזורים שלי לא סדירים וארוכים (בין 10-14 ימים).

בעלי עבר ניתוח וריקוצלה סוג 3 בצד שמאל בתאריך 20/10.
    ב8/11 לקחתי זריקת אוביטול בחצות לאחר בדיקת דם ואולטסאונד.

ב10/11 עברתי הזרעה ללא תמיכה הורמונלית .
    לבעלי ערכו העשרת זרע וספירת הזרע לאחר הטיפול היה:

ריכוז 30 מיליון ' אחוז תנועתיות 85% , אופי התנועתיות טוב.
    שאלתי היא:

אני חשה כאבי בטן שחולפים ובאים וכן דקירות בצד ימין בגב,

וכן נפיחות בבטן שנותנת תחושה שאני צריכה ללכת לשירותים כל הזמן.

1.האם הסיפטומים הללו שכיחים?

2. האם יש סיכוי להריון לאור ספירת הזרע האחרונה?

3. האם ההזרעה מתרחשת כשבועיים לפני הגעה של המחזור ? חודש שעבר קיבלתי פעמיים מחזור ולכן איני יודעת בוודאות מתי הוא התחיל. פעם הראשונה הייתה ב10/10 היו כתמים חלשים 4 ימים. לאחר מספר ימים שוב הגיע לי מחזור

4. מתי מתחילים להרגיש בחילות?אני חשה משהו אבל איני יודעת האם זה בחילה או שזה פסיכולוגי????
    תודה על התמיכה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    לא ציינת מה היה אחוז התאים התקינים ביום ההזרעה , אבל הנתונים של הריכוז והתנועה הם מצויינים ויש בהחלט סיוי להריון. אם האוביטרל ניתן על סמך הערכה סונוגרפית של זקיק בשל ורירית טובה , זה לא ממש משנה מתי קבלת את הוסת .
    אני לא יודע מה פשר תפיחות הבטן והכאבים אבל זה לא נשמע כמו משהו משמעותי.
    בחילות שקשורות להריון מתחילים להרגיש רק שבוע שבועיים אחרי תאריך בדיקת ההריון הראשונה.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה