בנות ארגנתי שעור רוחני מרומם נפש.. לכל המעונינות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות לכל מי שמעונינת ומהסביבה של אזור רחובות ארגנתי הרצאה עם הרבנית כרמלה בן דוד מירושלים. רבנית מדהימה חוויה יוצאת מהכלל ומרוממת נפש מי שרוצה להשתתף אשמח מאוד... זה בתאריך09 \11\23 לבירורים 0527248869

יסמין
6 תגובות
עמוד 1
  • נראה לי שאני יודעת מי הרבנית הזו..

תשאלי אותה אם היא מעבירה שיעורים בהרצלי'ה.
    ב - Melly
  • אין לי איתה שיחות. אבל היא מרצה בכל הארץ היא מירושלים רבנית מדהימה....

יסמין
  • היי יסמין מתוקה
  • חבל מאמי..... לא נורא אם יהיה משהו באזור הצפון אכתוב לך לך שבת שלום מאמי.

יסמין
  • יסמין איך היה השיעור עם הרבנית?
  • שלום לך... השיעור היה מדהים ברמות שאי אפשר לתאר.. מעניין מרגש עד דמעות וסוחף... נהנתי מכל רגע האמת שהיא מעבירה את ההרצאה את לא מרגישה את הזמן ושנגמר את מופתעת שעבר ככה הזמן. האמת היא שאני חילונית\מסורתית וזו הרצאה שנייה ששמעתי אלא שבפעם השניה הזמנתי אותה. אני מנסה להכנס להריון ורציתי להקדיש את הערב הזה לכבוד זה שב"ה אני יכנס... היה מרומם נפש היא פשוט מחזקת אין דברים כאלו.. מהיכן את???
    יסמין
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה