אוףףףףףףףףף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני כבר לא יודעת מה לעשות... אין לי כוח הראש שלי כבר לא עובד...
    אני לא יודעת מה עובר על הנסיכה שלי...]

    ]
1 תגובות
עמוד 1
  • היי אלישבע, אני מבינה שאת מניקה, נכון?
    אם זה רק בשבוע האחרון, אז יכול להיות שהיא ב"פיק" של גדילה.וזה יעבור.
    אם זה ככה כל הזמן, אז זה גם יכול להיות, זה אופי של ילד וזה אופייני בעיקר לתינוקות יונקים. ליה כבר בת שנה+, עדיין יונקת, ועד היום לא ישנה לילה שלם.קמה כל איזה 3 שעות בממוצע. אגב, גם כן לא לוקחת מוצץ (אני המוצץ שלה..)וגם לא ישנה כמעט ביום, אמנם היא כבר גדולה היום, אבל גם כשהיתה קטנה יותר, כל שינה שלה ביום היתה בערך חצי שעה..ולא יותר.גם כן עירנית מאוד.
    אין דבר כזה בגיל הזה הם צריכים לישון X שעות. כל ילד והאופי שלו, יש ילדים שישנים לילה שלם כבר בגיל 3 חודשים ויש כאלה שלא ישנים גם בגיל שנה.
    אני מבינה שזה ככה אצליך רק בשבוע האחרון, אז שוב אני אומרת שהיא כנראה ב-פיק של גדילה וזה יעבור והיא תחזור לישון יותר טוב.
    .
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה