מה לקנות?? נשמע הגיוני??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות לי ולבעלי נפל האסימון שאנחנו צריכים ללכת לקנות כמה דברים לפני הלידה.. אחרי שהייתי מאושפזת קצתוכבר חשבנו שאני ישאר שם עד הלידה.. אז הלכנו לביג בייבי (אני יודעת שקצת יקרים אבל שם מצאנו את הסט מצעים שרצינו אז כבר ביררנו על השאר...) בגדול את הדברים העיקריים הרי יש לנו וסתם רצינו לראות כמה יעלו לנו הדברים הקטנים אתן יודעות....חיתולי פלנל, טטרה, קצת בגדים ראשונים, מוצצים, בקבוק, אינטרקום, סטריליזטור, מגבות, שמיכות, תיק עגלה, תחתוני רשת, רפידות הנקה, שמפו ובלה בלה בלה... יחד עם הסט מצעים יצא לנו 4,000 ש,ח מינוס, פלוס...בעלי חטף כריזה וטען שזה מוגזם ושבארבע אלף ש"ח, חמש אלף ש"ח אפשר לקנות חבילת לידה חדשה עם עגלה מיטה ושידה וכל השטויות מסביב.. האמת היא שניראה לי שהוא צודקהסט עלה 1600 כולל הכל וילון, אהעל, מצעים הכל.. אז מה כל המסביב 2500 ש"ח בערך??? נשמע לכן הגיוני.?

כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא...
17 תגובות
עמוד 1
  • אל תסתכלי על הכל בכלליות
    תסתכלי על כל מוצר והמחיר שלו..

• ואל תשכחי שיש המון דברים שבטח עוד יש לך מהלידה הקודמת.
    לדוגמא-
    בגדים ראשוניים
    חיתולים
    סט מצעים (למה צריך עוד בטח כבר יש לך)
    תיק עגלה
    וכו'..
    את כל הדברים האלה לא קניתי כש-רון נולדה.
    הכל נשאר לי כמעט חדש מאלעאי.

בכל מקרה, אם את מתעקשת לערוך קנייה אני מזמינה איתך אלינו לצפון הרחוק ל"מיי בייבי" מבטיחה לך שלא תמצאי מחירים זולים יותר!

• זה מה שעשינו עברנו מוצר מוצר פחות או יותר כן... ורשמנו מחיר ואז חישבנו נכון שלקחתי כמה דברים כפול כמו חיתולי טטרה ופלנל יששלוש בחבילה אז למשל רשמתי שלוש חבילות מכל אחד..... אבל עדיין??

• מאמי בכיף הייתי באה לצפון רק שעם כל הסיבוכים שלי אני מעדיפה להיות קרובה לבית החולים...חחחחחחחחחחחח
  • אני מסכימה עם בעלך, גם לי זה נראה יקר בטירוף בשביל ילד שני.
    ילד ראשון, זה סביר, ילד שני מקבל את רוב הדברים מהבכור, זה בדיוק הקטע
  • חיתולים לא שמרנו כי עברנו לדירה משלנו והעפתי כל מה שהציק לי והיה לא נקי או יצאו ממנו חוטים וכאלה .. העניןן הוא זה לא שאנחנו הגזמנו עם הדברים אלה שהמחיר יקר קצת לא??

• בהחלט יכול להיות שהמכירים גבוהים יותר משאר המקומות.
    אני לא הבנתי, כבר קניתם או שעשעתם הצעת מחיר?
    [[[
  • אלעאי הוא בן בכור.
    ואחריו רון שהיא בת.
    לא היתה לי בעיה להשתמש עם בגדים ניטרלים.
    כאשר ילדתי קיבלתי מחברה טובה את המגבת עם הפטנט משילב - הוורודה.
    אז השתמשתי בה הנון!
    עכשיו, רון כבר משתמשת במגבות איתנו.
    לגבי לבנים- לבן תמיד נשאר לבן, הלבשתי לשניהם את אותם הלבנים אפילו את התכלת הלבשתי ל-רון, ממש אין לי בעיה.

ייאמר לזכותי שכל הזמן ידעתי שאחרי אלעאי תגיע נסיכה אז קניתי תמיד בגדים בצבעים ניטרליים, ירוק תפוח, כתום ועוד..

בכל מקרה ואם את מתחרטת, אני מוכנה לכוון אותך למיי בייבי
  • היתי עושה אחרת , אם יש לך רשימה מסודרת למה שלא תעשי סקר שוק באינטרנט ? נרא לי , שבלי לחשוב פעמיים אפשר לחסוך לפחות 30 אחוז שבמקרה שלכם זה 1200 ש"ח. בקבוקים לא היתי קונה מראש הרבה , לכי תדעי איזה סוג הוא ירצה ? בדיוק כמו מוצצים .
    בגדים בגיל צעיר חשוב יותר האכות ולא המותג . תבדקי אפילו בזאפ.
    http://www.holdthatpic.com/
  • בבגדים הנטרלים אני ישתמש... בקבוקים אני קונה בהתחלה 1 כי את ליאני הנקתי ואני מקווה שאני יצליח גם עכשיו אני לפחות מתכוונת לנסות.. אבל למשל אינטרקום אני צריכה לקנות חדש כי אני עדיין משתמשת אצל ליאני בשלה.. ולא אני עדיין בשלב הסקר עוד לא קנינו .. היום הייתי במוצצים בראשון ויצא 2100 כולל הכל גם סט עריסה ששכחנו פעם קודמת...?? ניראה אני ינסה גם ד'ר בייבי..

• אין ספק ש- 4000 ש"ח זה מוגזם....
    לי אומנם יש עוד
  • בדיוק כמו שאמרצי , 2100 ש"ח נשמע הרבה יותר הגיוני אם זה גם כולל אינטרקום וכו .בילד שני גם קל יותר לקנות עם "ראש" לדעתי .

[
    דביר04/02/07
    עירית01/03/77

• 2100 בלי הסט שעולה 1600....
  • מה זה הסט הזה שעולה כמו מיטת תינוק .
    נראה לי 3000 ש"ח גג כולל כל הבגדים חדשים .
  • בעלי נדלק על סט של ציפי דבש ומצאנו אותו רק בביג בייבי שהם ממש יקרים.. אבל היום דיברתי בטלפון עם ציפי דבש עצמם ועשיתי הזמנה של הסט יחד עם סט עריסה כולל הכל מובייל ווילון והכל 900 ש"ח והייתי בדר בייבי ובמוצצים כל המסביב, שמיכות מגבות, בגדים אינטרקום מוצצים בקבוקים סטריליזטור ועוד .. עוד 2000 כאילו הכל יוצא 3000.. כולל תיק עגלה והכל נשמע יותר סביר???

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה