היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כן --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
אלו הוראות חדשות ממשרד הבריאות בגלל שפעת החזירים יש כאלה שמחמירים יותר ויש כאלה שמחמירים פחות
לא מקבלים בלי אישור
לא...
לא תמיד תלוי מה יש לה .... אבל אלה ההוראות ממישרד הבריאות יש שמקפידים ויש פחות
קרן
[url=http://www.glitterfly.com]
כן. יש באמת הנחיה חדשה כזאת ממשרד הבריאות. גם לצוותים בגנים וגם לרופאי ילדים ומשפחה בקופות החולים.
שנה שעברה זה היה תלוי מה היתה המחלה.. כשלהודיה היתה פטריה בלשון הם רצו אישור כדי לדעת שבטוח עבר- זה מדבק מאוד!
השנה ב"ה, בלי עין הרע, בן פורת יוסף- עוד לא היינו צריכים!
גם אצלנו זה ככה, אבל נראה לי שעל יום אחד לא מבקשים. האמת היא שזה נראה לי סידור גרוע לקחת ילד בריא למרפאה מלאה וירוסים וחיידקים רק כדי להוכיח שאנחנו לא מנסים לעבוד על הגננת (זה הרעיון, נכון?)
לא לוקחים ילד בריא למרפאה
אבל שהילד חולה הולכים איתו לרופא...
והוא כבר נותן אישור לפי הצורך..
זה בדיוק כמו שאחנו חולים וצריכים אישור רפואי לעבודה --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
לא הבנתי. מה בדיוק צריך לעשות כדי להשיג אישור כזה?
תלוי מה היה... אם אין חום / שלשולים 24 שעות, לא צריל אישור רפואי. אבל השנה משרד הבריאות מאוד מלחיץ אותם, אז יכול להיות שזה ישתנה... www.YaaraKatz.com
אצלנו לצערי אוריאן הייתה חולה כל ני וחמישי ומעולםלא ביקשו אישור דבר שמאוד הרגיז אותי
כן זה קרה לי לפני שבועיים אחרי שכבר הגעתי למקום העבודה שלי התקשרו לומר לי שלילדה יש דלקת עיניים כשהחזרתי אותה לגן זה היה בליווי אישור מהרופאה זה בסופו של דבר לטובתי
תלוי. בגן הקודם היו מבקשים ומצאתי את עצמי לא פעם לוקחת את הילד בריא לקופת חולים לחטוף מחלות מילידים אחרים רק כדי להביא אישור. הם היו מחזירים אותם עם קצת חום הביתה בערב הילד כבר רץ ומשתולל בבית ואז אני צריכה לטרטר טותו לקופת חולים. זה מאוד הרגיז- דיברנו עם הגננת שתחשוב בהגיון שאין לנו שום אינטרס להחזיר ילד חולה בבית כי אנחנו עובדים משמרות ובבוקר תמיד בבית ואין בעיה להיות איתו בבית. כמובן שאם זה שלשולים או חום מעל יומיים שלושה אז הולכים לרופא בכל מקרה. אבל במקרה של הקאה חד פעמית או חום שעובר אחרי כמה שעות- למה?!
בגן הזה - זה הדבר הראשון ששאלנו כשבאנו לראות את הגן- מדיניות החזרה אחרי מחלה ואמרו שהם די גמישים וסומכים על ההורים. ובאמת חודש אחרי שהתחלנו את הגן רום היה חולה 3 ימים עם חום- קיבלתי אישור מהרופא והוא חזר לגן אבל לא ביקשו. ולפני שבוע אופק היה עם הקאות בבית יום אחד , למחרת השארנו אותו בבית ליתר בטחון והחזרנו ולא ביקשו.