שאלת גמילה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך לעזאזל מתחילים ??
    קנינו לאחרונה תחתונים כי בר ביקש. הוא ממש התלהב מהרעיון והלכנו ביחד לקנות לו תחתונים. אתמול הוא לבש אותם בפעם הראשונה וכמובן ישבתי לו על הראש שאם יש לו פיפי הוא צריך להגיד .כל הזמן הזכרתי לו את עניין הפיפי ובאיזשהוא שלב הוא כבר התעצבן עליי אז החלטתי להניח לו.
    שהורדתי לו את התחתונים ראיתי שהם היו קצת רטובות, כלומר הוא עשה מעט פיפי ולא אמר לי כלום, לא לפני ולא אחרי. כמובן שהסברתי לו שעושים פיפי בשירותים ולא בתחתונים אבל זה בכלל לא הזיז לו
3 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל- זה נשמע שהילד רוצה, זה כבר מעולה..
    זה גם נשמע שהוא כבר מבין מה עושים..
    אז- להסביר באמת שאם יש פיפי או קקי עושים בשירותים, שיש לו תחתונים כמו גדולים..
    טיפה פיפי בתחתונים זה ממש לא נורא! לפעמים שילה אומר לי שיש לו פיפי ועד שאנחנו מגיעים לשירותים יש
    טיפת פיפי בתחתונים,
    לפעמים יוצא להם בלי שהם מרגישים אפילו..
    בהתחלה אולי הייתי לוקחת אותו ולא שואלת אם יש לו, אומרת לו- בוא נראה איך אתה עושה
    פיפי בשירותים כמו גדול..
    ואחרי שהוא מצליח מריעה לו, מפוצצת אותו במחמאות, נותנת לו פרס.. מה שתבחרי!
    ולאט לאט הוא ילמד ויתרגל..
    תורידי לו את החיתול בבית, הוא יפספס בהתחלה כמה פעמים, יראה שזה לא נעים כ"כ..
    לא נראה לי שיש ילד שנגמל בלי לפספס.. לא נורא!! רק לא לכעוס עליו כשהוא מפספס..
    אפשר להגיד לו- לא נורא, פעם הבאה נצליח לעשות בשירותים.. הם מרגישים לבד שקרה משהו לא בסדר..

בהצלחה!!!

• היי מאמי ...געגעתי מה איתך ? לא רואים אותך לא שומעים אותך
  • מורידים חיתולים וזהו. אין פה הרבה מה לחשוב יותר מדי
    אז יהיו פה ושם "תאונות", צריך קצת סבלנות.
    מחליפים וממשיכים כרגיל. מהר מאוד הוא יבין שלהיות רטוב זה לא נעים
    בהצלחה!

אני אישית ממליצה על גמילה מוקדמת, לפני שהילד הופך להיות דעתן.
    הבת שלי נגמלה בגיל שנה ושמונה-תשע, כאשר התחלתי בגיל שנה וחצי לגמול.

מי שמעונינת ליותר פרטים על גמילה מוקדם- להלן הכתבה:
    http://www.daphnatayar.co.il/Article10.html

http://www.youtube.com/watch?v=ZLYBAK8Jfuw

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה