מרוב ש...................+ קטע שקרה היום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מרוב שאחותי מאמינה וממציאה שהיא חולה ולא מרגישה טוב היא באמת נעשית ככה כל המחלות האילו הן דבר פסיכולוגי כמה בחורה בת 29 יכולה להיות "חולה" אני כותבת ככה כי ממש לא מאמינה כל פעם שלא מוצא חן בעיניה מקום עבודה מסויים היא מתבכיינת שחולה בסוף תפסול את עצמה ושוב בעלה לעתיד יזרוק אותה
    מרגיזה אותי התנגות כזאת של אגוצנטריות מגעילה

עכשיו לקטע

בבוקר היום דנדוש פתאום נתנה לאמא שלי סטירה ושאמא שלי כעסה עליה בזה שאסור ושהיא לא מרשה הקטנה תפסה לה את היד וניסתה גם לנשוך אותה אני עשיו נקרעתי מצחוק אבל כמובן שליד דנדוש אינני צוחקת כי זה לא מצחיק בכלל מעניין מאיפה למדה אגה גם לי כבר נתנה מספר פעמים סטירות והסברתי לה שזה לא נעים ואסור היא צחקה אני יודעת שדנדוש לא מבינה מה היא עושה

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

1 תגובות
עמוד 1

• המסנג'ר שלי: [email protected]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה