היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לא חשבתי שהמנוול יגיע למצב כל כך שפל שהוא ישקר בצורה כל כך ניבזית רק כדי לא לשלם איך אפשר לפגוע כל כך באדם שכל כך אהבת? ולמה לשקר??? אני כל כך פגועה איפה המצפון שלו? הוא ממציא כל דבר רק כדי לא לשלם..
14 תגובות
עמוד 1
ככה זה שמתגרשים חבל שהגברים לא מבינים שהם משלמים בשביל הילד שלהם ולא לאישה
אוי מאמי...
]
]
יש חוק יפה שלי...הוא יחוייב לשלם על פי חוק.]
נשבעת לך ממי אין לי מושג מה פספסתי ואיך הגעתם למצב הזה (בכל זאת אני זוכרת אתכם כל כך אוהבים ) אבל חלאות לומדים בסופו של דבר את הלקח ולרוב אוכלים את החרא של עצמם.
אוהבת אותך
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מיסתבר גם אני פיספסתי הרבה אני לא מכירה אותו
יפה שלי אהובה כתבתי לך במייל בזמנו מה לעשות אני מקווה שזה יהיה קבוע ולא זמני חוץ מזה כמו שמיכלי כתבה לך יש חוק מזונות והוא יחוייב לשלם כל אגורה אחרת יש הוצל"פ וכלא ומה לא חוץ מזה מה האידיוט עשה הפעם כדי להתחמק? את רוצה לכתוב לי למייל? יעזור לך? את רוצה להתקשר את מוזמנת אגב גם אצלי הוא מסרב לשלם ומנסה לעשות הכל מהכל כדי להתחמק כולל לשקר שהוא חולה וכולל להתחמק מעבודות ע"י "לימודים" בכולל לא משנה דברי איתי יפתי
את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם
יקירתי אני תמיד מנסה להראות לך ולהסביר לך שזה לא קל זה לא יהיה קל מצטערת אני יודעת על "בשרי" מה זה אבל... בסוף הוא ישלם רק אם את תלחמי והמלחמה היא לא פשוטה!
מיכל יקירתי אני חייבת להגיד לך בקשר לחוק הכל חרטא ברטא נו אז מה אם יש חוק אני יכולה להגיד לך שיש לי גזר דין משופטת ואבא של ספיר לא משלם שקל אז מה יש לי תיקים בהוצאה לפועל מפה עד אילת SOOOOOOOOOOO אם את לא רודפת ואם את לא נלחמת את לא מקבלת כלום !!! כלום!!!!!!!!! יש אלפי גברים שלא משלמים מזונות! זה לא כזה ברור מאליו שמשלמים!
מצטערת שאני ככה נשמעת כועסת אני לא רוצה שתחיו באשליות!!!!!!!!!!!!
לא שלנשים חסר אבל יש גברים שהם פשוט ח-ר-א מהלך לא אכפת להם כלום. ואפילו מזה שלילד שלהם אין מה לאכול. ופה בפורום לא חסר דוגמאות
למרות שאני לא כל כך בעניינים... אני מסכימה עם גנית...