היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי.... סורי שאין לי כ"כ כוח לאחרונה להיות פה ולהגיב לכן..... אני ממש מותשת
13 תגובות
עמוד 1
אנחנו עשינו, לדעתינו זה כמו כל ביטוח אחר שעושים (רכב, דירה , בריאות וכד') שלא נצטרך להשתמש בזה אבל המצפון לא היה שקט אם לא היינו עושים. עשינו בחברת ביוקורד נשמעו לנו הכי אמינים והמחיר היה בסדר. שתהיה לך לידה קלה ומהירה ורק בריאות!
מאוד רציתי לעשות הפעם, אבל ביררנו בחברה של "הדסה" (לא זוכרת איך קוראים להם, משהו עם "חיים"
אני אישית לא עשיתי לא ידעתי על זה
אני בלידה הראשונה עם שליו ביררתי מלא פרטים,,ורציתי לעשות. בסוף הייתה איזה כתבה גדולה שזה מסחרה וזה מאוד פרוץ,,ואחרי 20 שנה מי יודע מה יקרה והיה איזה עיניין עם דתיים אני לא זוכרת איפה , קראתי וראיתי את הכתבה הזאת,,שווה לחפש ולשמוע את הצד השני...בגלל זה לא עשיתי..גם אני כמוך רציתי מאוד שיהיה כמו ביטוח חיים,,, אבל אז מישהו מהבית חולים הפנה את תשומת ליבי....וואי מצטערת שאני לא זוכרת כלום לספר לך,,ההורמונים כנראה :[URL=http://www.zix.co.il/viewer.php?id=907700665.JPG]
שליו שלי
אנחנו שמרנו לתום ולמיקה דם טבורי בתא לחיים. שירות אדיב נעים ומהיר. אין לי מילים לתאר את חשיבות העניין - כמובן אם מתאפשר. אם את מתלבטת - שיחה קצרה עם ענת אמא של ניב תסיר כל ספק.
* כולנו שמענו על הילדה עמית שהטיסו אותה לח"ול לשם השתלת תאים עוברייים - ויש עוד מקרים רבים.
אני מאוד מאמינה בזה. עובדה שמה שהציל את עמית קדוש זה דם טבורי. אם את המאוחדת שיא זה עולה 2000 ש"ח עם טבורית. דרך אגב הם שייכים לתל השומר שהוא הבעלים של הבנק .דווקא בגלל שזה שמירה להרבה שנים נראה לי שחשוב שיהיה גב חזק.
אנחנו עשינו בשתי הלידות ועשינו בשתי חברות שונות, ככה שאם יקרה משהו בחברה אחת אז שיהיה ביטוח מהחברה השניה. אנחנו אמרנו מה זה 5000 ש"ח שנפרסים לתקופה לעומת בריאות של הילדות והלוואי שאף אחד לא יצטרך
היי, מלא זמן לא הייתי מקווה שכולן בטוב.לא יודעת אם אתן יודעות אבל מהשבוע מתחילים לאסוף דם טבורי בסיטוג'ן - הערכות כבר נשלחות ליולדות והצוותים בבתי החולים כבר מוכנים. אז למי שעוד לא עשתה ומתכוונת, סיטוג'ן זו המלצה חמה. למי שהזמינה במקום אחר - מסתבר שהם מחזירים את דמי הרישום אם עוברים אליהם. שיהיה בכייף ולא קשה מדי.
וואי, קראתי את מה שכתבתי ואני נשמעת לעצמי מה זה עייפה... טוב, זה מתקרב
תודה בנות! עדיין לא הגענו להחלטה באיזה חברה... אבל כנראה שאת האיסוף נעשה בכל מקרה..... קצת קשה להשוות בין החברות השונות כי כל אחת נותנת משהו אחר, אני מקווה להחליט היום/מחר כי אין לי הרבה זמן....
תבררי בקופת החולים שלך זה יכול להוזיל לך את העלויות בהמון
ראית ששלחתי לך למייל- בוולפסון הם כבר אוספים עם הערכה של הסיטוג'ן שווה מחיר ההכרות ****************