יששששששששש יששששששששששש ישששששששש :-) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כנראה שיש התקדמות גם בבית גם במעון
    כבר כמה ימים שדנדוש הלכה ממש מעט םע העגלה היום חלקה שלמה הלכה עם העגלה בקניון מקום שהיא אוהבת להיות בו ממש מרחק אחר כך בבית ליד השולחן בסלון הקיפה חצי שולחן וגם ליד המיטה שלה ההלכה ובמעון עם הבימבה הולכת גם כן היום עידכנו אותי שהיא סוף סוף גם שם צועדת עם בימבות וליד חפצים כמו שאתמול רופאת הילדים שלה אמרה לי שראתה אותה מטפסת שזה רק עיניין של זמן אבל בכל אופן נראה לי אלך למדריכת התפתחות לפחות לאיבחון אחד ופיזיוטרפיה אני מפסיקה לה גם ככה הם לא ממש עוזרים לי איתה

ויש לי גם שאלה עכשיו
    ראיתי שדנדוש כל הזמן תופסת צבעים וכל דבר ביד ימין היא תיהיה ימנית שמגישים לה צבע היא ישר מושיטה את יד ימין מניחה שניה מסדרת ומתחילה לצייר הכל בימין
    גם אבא שלה וגם אני שמאליים זה לא אמור להיות גנטי?
8 תגובות
עמוד 1
  • כל הכבוד לבובה

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אני שמחה שהכל מסתדר, לגבי ידיים למיטב זכרוני יד דומיננטית נקבעת עד גיל שלוש אני חושבת שעוד מוקדם לקבוע באיזו יד תשתמש . זה חשוב?
  • לא לא חשוב באיזו יד תכתוב או תצייר העיקר שעושה את זה עכשיו ושולטת בזה יפה בהתאם לגיל כמובן
    וכמובן מבטלת לה את האורטופד אבל כן הולכת איתה למדריכת צעד ראשון לקבל הדרכה וסיוע כיצד לעזור לה הכי טוב

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

• שיהיה בהצלחה ואם יש לידך חוגים של התעמלות פעוטות או מה שהוא דומה כדאי . אני רציתי ללכת עם נועה בספטמבר אבל היא הייתה אז רק שנה ושלושה ולא הסכימו לרשום אותה , רצו רק תינוקות משנה וחצי.
  • כל הכבוד על התתקדמות היא ממש בובה
  • תודה מראל

יש לנו את המתנס בבית תמי בשנקין אבל הם מאוד יקרנים ולא ממש באים לקראת החד הוריות

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

• איזה יופי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה