היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
המתוק הזה כבר הולך סביב השולחן, מגיע לכל מקום לכל חור לכל פינה, מעריץ את אחותו וזורח בכל פעם שהיא נכנסת לפריים שלו, צוחק בכל רם בכל פעם שמישהו אחר צוחק,
ולפני יומיים אמרתי לו להביא לי את הכדור, המתוק חיפש בעיניים את הכדור על השטיח, זחל אליו והביא לי!!! וכולו מבסוט... אני מאוד התרגשתי כי זו הפעם הראשונה שממש יש קשר בין משהו שאמרתי לפעולה שלו. (חוץ מכמובן שאומרים לו בוא) []
16 תגובות
עמוד 1
כל הכבוד לאורי ובהצלחה בפעוטון
איזה כייף זה ללוות את ההתפתחות שלהם!! וזה מדהים איך שהם מעריצים את האחים הגדולים: כמה שעילאי מציק לנופר, היא ממשיכה לחייך שהוא מתקרב אליה
איזה כיף --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
איזה מקסים!!! כמה מרגש... "..מישהו צחק עלי ושלח אותך אלי, איך זה הפכת על פיו את עולמי.
לא יודעת את נפשי כי ליבי כבר לא חופשי, ככה נשביתי למה לא להודות..."
איזה מתוק!!! כל הכבוד לו!
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
איזה מתוק! איזה כיף שלמוע דברים כאלה על הבוקר
מקסימים שניהם!!!! אני כלכך מאחלת לשני ויונתן שכך יהיה בינהם. לא פעם אני רואה הערצה של אחים קטנים בעיקר לאחיות גדולות וזה מדהים!!!
שהיה לו בהצלחה ובעיקר לך
איזה כיף לשמוע על התפתחות הבריאה של הקטנצ'יק:) שיהיה בהצלחה בפעוטון
אוייי בהחלט מתוק אמיתי... מקסימים הבובים שלך! איזה כיף ומרגש אני מחכה להגיע לזה שהבובי שלי שיגיע יבין ויתקשר עם אוריקו שלי.. אורי יהיה בעננים הוא כל היום מדבר לבטן שלי.. חחח