היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בננות, אתמול בערב הייתי אצלהם, כרגיל נהנתי מנכוחתום המדהימה! "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים, בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים. ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת, מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."
14 תגובות
עמוד 1
כל הכבוד מלי חיזקי מאימצי את עושה מצווה לענת וניב ואנחנו גאות בך בתור נציגתינו
אני שמחה לשמוע שניב נראה טוב יותר. אני בטוחה שבורא עולם ימשיך לאהוב אותו ולתת לו בריאות!
ענת אישה מדהימה בעיניי! כל הכבוד לה על כוח ההשרדות- ובעצן כוח האהבה לילד! אין חזק מזה בעולם.
הלוואי והייתי קרובה לבית החולים..
בכל מקרה, ד"ש גם מאיתנו חזרה אליה עם המון אהבה ואופטימיות
טוב לשמוע שניב נראה יותר טוב לא מפסיקים להתפלל לרגע
הם בבית חולים? חשבתי שחזרו הביתה...
ניבי שוב בבית חולים לסדרה של כימו ויהיה מאושפז עד לסוף השבוע- לכל המתעניינות "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים, בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים. ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת, מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."
שניב רפאל ימשיך להתחזק
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
אויש שיהיו חזקים ושיצא ביום שישי הביתה שיהיה בהצלחה בכימו ואם תלכי תמסרי להם
קשה לי להתעלם מהתגובות שלכן "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים, בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים. ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת, מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."