ואב לי הלב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חברים , ילדה בת חצי שנה בשם נועה ביטון חייבת לעבור ניתוח השתלת כבד שיציל את חייה. מועד הניתוח נקבע ליום שישי הקרוב!!!! אך אם המשפחה לא תצליח לגייס מיליון ש"ח עד אז נועה לא תוכל לעבור את ההשתלה ולא תשרוד....כל מה שצריך לעשות כדי לתרום עשרה שקלים זה לשלוח את הספרה 10 למספר 2111. בבקשה,בבקשה שלחו הודעה ופרסמו את זה בסטטוס שלכם...בואו נעשה שימוש נכון בכלי הזה ובכמות החברים שיש לנו-כי הפעם,אפשר להציל חיים

ממש כואב לי על הילדה המשפחה הצליחה לגייס 400 אלף ש"ח הניתוח עוד 3 ימים...ביום שישי הקרוב מה הסיכויים שיצליחו?

2 תגובות
עמוד 1
  • החלמה מהירה

מתכונים זה אני ...
    http://www.2all.co.il/web/Sites/2007-8/DEFAULT.asp
    פורום הורים חם ואוהב כנסו ותיראו WWW.2BHORIM.CO.IL

**
    **
    **

• שלחתי שתהיה לה רפואה שלמה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה