בן 9.5 חודשים לא זוחל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מודאגת, אורי שלי לא זוחל
    רק מתגלגל ממקום למקום אבל לא זוחל ולא מראה אפילו סימנים שזה הולך לקרות
    בקרוב, אני מודאגת כי כולם מדאיגים אומרים ואומרים לי לבוק אולי יש איזשהיא בעיה..
    מה אתן אומרות?
    זה חריג שהוא לא זוחל עדיין?

13 תגובות
עמוד 1
  • תראי - אני בידעה שילד זה לא מתמטיקה !!!!
    כל אחד והקצב שלו... אבל.....!!!! כן הייתי בודקת ומתייעצת עם רופא / התפתחות הילד / אורטופד וכ'... ושוללת שאין משהו מעבר לזה. אולי הוא צריך קצת עזרה - פיזיוטרפיה או משהו כזה....

• אופיר שלי התחילה לזחול בגיל 10 חודשים לפני כן היא זחלה גחון בלבד גם אני הייתי לחוצה אבל מה זה עזר לי? לפני כן הייתי איתה בפזיותרפיה ועשינו לה תרגילים והיא זחלה מאוחר והלכה בגיל שנה ושלושה חודשים תשאלי אותי היום לא זוכרת מה היא עשתה באיזה גיל בסופו של דבר לחופה היא תיכנס בע"ה על שתי רגליים
  • הוא לא מנסה למשוך את עצמו?

להרים ולהישען על הידיים?

הגדולה שלי לא זחלה כמעט - אבל הלכה כמו גדולה אח"כ......

אני הייתי מתייעצת עם טיפת חלב או רופא ילדים, בכל מקרה.
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • עמית מעולם אבל מעולם לא זחל כל דבר היה בגלגולים לכל מקום הוא היה מתגלגל גם אותי הפחידו המשפחה וטיפת חלב
    היום. .... הוא רץ .
    יש ילדים שלא זוחלים.

• אני ממליצה לך לבקש מרופאת הילדים הפניה להתפתחות הילד...
    שקד לא זחל עד גיל שנה (בדיוק אז הגענו להתפתחות הילד).
    עכשיו אנחנו במעקב שם.
    הבעיה של שקד היא- גמישות יתר, לכן הוא זחל רק בגיל שנה והחל ללכת בגיל שנה ו4 חודשים.
    תבקשי שאורטופד או התפתחות הילד יראו אותו, אולי הוא גמיש יתר על המידה, או נוקשה מידי.
    ואולי סתם ככה בא לו

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • היי בתור מאבחנת התפתחותית אני יאמר לך שכן - זה חריג. אני לא יודעת להגיד מה הבעיה לפני שאני מאבחנת ורואה את הילד אבל זו בהחלט מנורה אדומה שצריכה להידלק.
    תינוק נולד נייר חלק ובמהלך הדרך (גנטיקה וסביבה) אוסף כלים להמשך הדרך ההתפתחותית. תינוק שלא זוחל - זה קורה בגלל בעיה כלשהי (והיא יכולה להיות אפילו קלה מאוד). ובוודאות אני יכולה לומר על בסיס מחקרים שילד שלא זוחל - מחסיר אבן התפתחותית מאוד חשובה שתשפיע בהמשך (בדכ במטוריקה עדינה ושיווי משקל).
    בקיצור אני ממליצה בחום ללכת לאבחון התפתחותי לעשות כמה שיעורים פרטיים ולפתור את הבעיה בקלות - ולהעניק לו מתנה לכל החיים!
    איפה אתם גרים? אולי אני יכולה להמליץ לך באזור על מישהי
    המון הצלחה
    כנסו לאתר www.adidastudio.com
  • טוב, עוד יותר נפל לי הלב החלק מהתגובות פה.
    אנחנו מירושלים.
    אני צריכה לפנות לאורטופד ילדים?
    צריך הפנייה מרופא משפחה או פשוט לקבוע תור?

• לא הייתי נכנסת להיסטריה
  • היי אצלי העצלנית שלי התחילה לזחול בגיל 10 חודשים וגם אותי שאלו נו למה היא לא זוחלת..ותמיד עניתי שהיא לוקחת את הזמן ותזחל שיתחשק לה אז זה מה שתעני לכל השואלים...
  • שרית היי גם אצלי דנדוש היתה מתגלגלת ממקום למקום אומנם בגיל 8 וחצי חודשים החלה לזחול גחון ורק בגיל שנה שלושה חודשים החלה לזחול על 6 והשבוע הייתי ממש אבל ממש בלחץ כי עדין לא הולכת לקחתי אותה לרופאת הילדים רגע לפני האורטופד והיא אמרה לי שאני סתם בלחץ והילדה תלך זה לא רחוק לוקחת את הזמן והנה השבוע עחלה ללכת קצת סביב הרהיטים ועם העגלה שלה ותאמיני לי הכל יבוא בסוף רק קצת אמונה אבל כן תלכי להתפתחות הילד לפיזיוטרפיה מקווה שיעזרו לך יותר משעזרו לי

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/IYyX-10g]http://www.tickerclub.com/cache/5581b77dd9.png
  • לי יש 2 תינוקות בהפרש של שנה
    כל אחת התעקבה בדברים מסויימים.....אני כבר לא שמה לב למה שאומרים....
    השניה גם כמעט ולא זזה פתאום התחילה לזחול ומיד לא הרבה זמן התחילה ללכת..
    וגם השיניים הראשונות יצאו לה בגיל שנה פלוס....אפילו אמא שלי היתה מלחיצה אותי שאני אבדוק את זה...לא התייחסתי...דווקא היה מתאים לה בלי שיניים
  • גאיה זחלה בגיל 9 חודשים והתחילה ללכת בגיל שנה ושבועיים...ולדעתי בגיל 9.5 חודשים ממש אבל ממש לא צריך להלחץ..זה עוד יגיע...זה ממש לא מאוחר לזחילה..כל אחד והקצב שלו כמו שאומרים

כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא

נשיקות לירון וגאיה

• גם אני ליתר בטחון הייתי לוקחת לרופא ילדים להתייעץ או למישהי כמו עדי, מאבחנת התפתחותית.

נכון שיש תינוקות שמדלגים על הזחילה והם בסופו של דבר נעמדו ולמדו ללכת, אבל זה לא אומר שזאת הדרך הנכונה. לא סתם יש לנו שלבי התפתחות שחשוב שכל תינוק יעבור אותם בצורה הטובה ביותר.

תמר

כנסו ותראו תמונות עדכניות
    http://picasaweb.google.com/lioryb
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה