היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שקד מזה תקופה דופק את הראש בריצפה/ בשולחן כשהוא מתעצבן
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
13 תגובות
עמוד 1
וואי לא יודעת מה להגיד לך, קטע מוזר. חשבתי שזה אמור להתחיל אצלם בגיל יותר מבוגר. להב לא דופקת את הראש, היא פשוט נשכבת אחורה, אז תמיד צריך לשים לב לעזור לה להשכב שלא תדפוק את הראש ברצפה
באהבה סיון
הוא לא דופק את הראש בחלק האחורי, אלא במצח...
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
טוב אצלנו כששחר עושה פוזות שזה יותר בסגנון של להשתתח על הרצפה בסצינה קורעת לב - אני רק נהיית רגועה יותר. זה מצד אחד משגע אותו עוד יותר אבל מצד שני הוא מפסיק די מהר עם הקונצים כי מבין שזה לא עובד. לדפוק את הראש הוא מנסה אבל הוא לא דופק חזק כי מה הוא פראייר?? זה כואב
הוא לא עושה את זה לעיתים קרובות... וזה גם התחיל כמו אצלך, זה היה בעדינות ועכשיו הוא עושה את זה עד שהוא מתחיל לבכות מהכאב... אני מנסה להכניס לו מילים ואני מבינה שזה ממצוקה מילולית וניסיתי גם להתעלם, אבל כלום לא עוזר!!!
זה יעזור! תהיי עקבית! ותאמיני בדרך בה את פועלת...
פעם ראיתי על זה תוכנית של הלוחשת בהום הורים, היה שם ילד שממש דפק את הראש ברצפה...... קודם כל היא אמרה להורים לא לתת לו לפגוע בעצמו כ"כ, אלא לתת לו כרית מיוחדת שעליה הוא יכול לדפוק את הראש כשהוא כועס..... את האמת אני לא זוכרת איך זה המשיך, אבל זה היה הרעיון.... לא להתעלם... לא להכנע לקונץ, אבל לא לתת לו להפגע.... תנסי לחפש את זה ביוטיוב או משהו...קוראים לה טרייסי הוג, הלוחשת לתינוקות...
בהצלחה!
כשגאיה מתעצבנת היא קודם באה ומחטיפה לי
אני חושבת שהוא פשוט מרגיש שזה מה שעובד, ולכן הוא עושה את זה ... גם איתמר דופק את הראש לפעמים, וגם לא תמיד מכעס .מה שאני עושה ,זה פשוט לוקחת אותו מהמקום ולא נותנת לו לעשות את זה ללא דיבורים, כי אחרת זה רק עוד יותר נותן לו מוטיבציה לדפוק את הראש ,כי ככה הוא זוכה לתשומת
דווקא כרית זה רעיון לא רע.... ואולי לא צריך לרדוף! אני בפעם הראשונה ששני הגיבה בצורה קיצונית שהיא כעסה, היא הרימה על הידיים אומנם לא עוצמתי, וישר סברתי לה שלא מרימים ידיים על אמא ואם היא רוצה כל פעם שהיא כועסת והיא מרגישה צורך להרים ידיים היא יכולה להרביץ לכרית או לספה וזו הייתה הפעם האחרונה שהיא עשתה את זה. מדי פעם היא נזכרת בזה ושהיא כועסת היא אומרת לי שהיא מרביצה לספה. את יכולה אולי לקנות פוף גדול ומאסיבי שגם כיף לשבת עליו ולהסביר לו שהוא כועס או עצוב או לא מרוצה שיילך לשבת על הפוף ושם הוא יכול לעשות עם הראש, תסבירי לי שאת לא רוצה שייכאב לו אבל זה בסדר לכעוס.
מקווה שזה יעבור... בהחלט לא נעים!
בהצלחה!
קרן
יש בערץ 8 של הוט, תוכנית מצוינת בשם "בית הבנדיטים". באחת התוכניות טיפלו בדיוק בבעיה הזו.
תראי אולי ב VOD זה נמצא או משהו כזה, אולי באינטנט ניתן לראות את הפרקים - אני מאוד ממליצה.
בהצלחה!
יש 2 אפשרויות שאני נוהגת בהם... 1. אני מתעלמת כמוך ומקווה שזה יעבור מהר 2. במידה ואני רואה שמה שהם עושים מסכן אותם...כגון לדפוק את הראש בקיר וכו'..אני מיד מסיטה אותם ממה שהם עושים ומעסיקה אותם במשחק או צעצוע או אפילו סתם למחוא כפים וכאלה זה עובד והם גם שוכחים מהר שהם כעסו או התעצבנו
תודה