היי CILPA ,
אני לא יודעת אם את זוכרת אותי כי המוןןןןן זמן לא הייתי בפורום אבל תודה לאל ישתבח שמו אני בהריון (בלי עין הר בן פורת יוסף..

) בשבוע 13 ואולי אני אוכל לתרום לך ממה שעברתי בטיפול ה IVF האחרון שהצליח..
1.האם את ישר חזרת לעבודה\לימודים? - לא, לא חזרתי עד בדיקת הבטא כי הרגשתי שזה מה שאני צריכה לעשות.. זה הרגיש לי נכון
2.אכלת(שתית) משהו מיוחד או כרגיל? שום דבר הכל כרגיל רק השתדלתי לשתות כמה שיותר מים- המוןן מים וכמה שיותר משקאות פושרים- לא רותחים..
3. ניקית בבית או הכל עשה בעלך? לא עשיתי כלום אפילו לא הרמתי כוס מהשולחן לכיור, אני יודעת שזה נשמע מוגזם אך הייתי עם כאבים מאוד חזקים מיום ההחזרה ועד שבוע לאחר מכן. ולכן נמנעתי מלעשות המון דברים כמובן שלא הרמתי כלום ששוקל מעל 2 קילו .
4. הלכת לטיול או היית מעדיפה לנוח במיטה? שבוע שלם נחתי במיטה ואחר כך הייתי יוצאת פעם ביומיים לאוורר את הנפש
5. מי היה מכין אוכל? את או בעלך(אמא)? אני- את זה אני אוהבת לעשות וזה עשה לי טוב לפנק את בעלי בארוחה טובה כשהוא חזר מהעבודה
6. הלכת להתרחץ או חיכית יום ואחרכך? התרחצתי באותו יום בערב- לשים לב שאת לא מתרחצת עם מים חמים מידיי לשים לב שהטמפרטורה לא תעלה על 38 מעלות .
7.היו לך בעיות עם גזים לאחר הטיפול מה עשית עם הדבר הזה המעצבן? לא מכירה את זה..
מאמי אני מאחלת לך המון מלאאאא בהצלחה ואמן שה' ישמע את תפילותייך ויעניק לך פרי בטן במהרה אני מפזרת לך ולכל שאר הבנות כאן אבקת הריון מיוחדת באהבה ענקית פווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

הכי חשוב- תהיי אופטימית תאמיני שאת בהריון תלטפי את הטן ותדמייני שיש שם משהו משלך בפנים גודל .. וזה יקרה בע"ה אמן ואמן ..

אתי ניילס בניית ציפורניים נתניה
בקרו באתר שלי:
www.webix.name/etynails