בקשה לבנות שעברו טיפולי IVF - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תכתבו בבקשה מה אתן עשיתן ומה לדעתכן עזר לכן בשבועיים אחרי הטיפול?
    1.האם את ישר חזרת לעבודה\לימודים?
    או את ממליצה להשאר בבית במנוחה עד בדיקת בטא?
    2.אכלת(שתית) משהו מיוחד או כרגיל?
    3. ניקית בבית או הכל עשה בעלך?
    4. הלכת לטיול או היית מעדיפה לנוח במיטה?
    5. מי היה מכין אוכל? את או בעלך(אמא)?
    6. הלכת להתרחץ או חיכית יום ואחרכך?
    7.היו לך בעיות עם גזים לאחר הטיפול מה עשית עם הדבר הזה המעצבן?
    בקרוב אני אתחיל טיפול נוסף ולא רוצה לפספס משהו אז מאוד מבקשת במיוחד מהבנות שהצליחו להזכר אולי זה יעזור לי.
    תודה רבה
6 תגובות
עמוד 1
  • שלום!!
    אני עברתי מספר טיפולים ובאף אחד מהם לא חזרתי מיד לעבודה.
    גם לגבי נקיונות לא עבדתי קשה מידי.
    השתדלתי לשתות בעיקר חם,לא יודעת למה אבל זה הרגיש לי נכון וגם כי קראתי איפשהו שברפואה סינית יש התיחסות למאכלים חמים.
    לא עישנתי ולא שתיתי אלכוהול.
    ביום של ההחזרה לא התקלחתי כי הקפדתי להתקלח לפני ההחזרה,גם אם היא הייתה מוקדמת מאוד.
    בגדול הייתי במיטה ונחתי.
    אבל יש בנות שהמשיכו בחיים כרגיל ואפילו הלכו לעבודה מיד לאחר ההחזרה ונקלטו,ככה שאין מדע מדויק בעיניי.
    תעשי מה שנראה לך ולגוף שלך נכון.
    שיהיה בהצלחה והמון אמונה.
    נעמה
  • 1.האם את ישר חזרת לעבודה\לימודים?
    או את ממליצה להשאר בבית במנוחה עד בדיקת בטא?

- ישר חזרתי , לדעתי אם לא עובדים עבודה מאומצת
    אין טעם להישאר בבית .

2.אכלת(שתית) משהו מיוחד או כרגיל? אכלתי הכול רגיל ולא שתיתי כלום

3. ניקית בבית או הכל עשה בעלך? המנקה ניקתה
    הישתדלתי לא להרים כבד

4. הלכת לטיול או היית מעדיפה לנוח במיטה? אני זוכרת שאחריי ששהחזרה
    הלכנו לסופ"ש במירון

5. מי היה מכין אוכל? את או בעלך(אמא)? אני

6. הלכת להתרחץ או חיכית יום ואחרכך? היתרחצתי

7.היו לך בעיות עם גזים לאחר הטיפול מה עשית עם הדבר הזה המעצבן?
    לא מוכר לי

דעתי האישית וזה מה שאני עושה בכל הטיפולים
    לחיות רגיל ... רק לא להרים דברי ם כבדים
    אני יום אחריי השאיבה חוזרת לעבודה
    ויום אחריי ההחזרה חוזרת לעבודה

בהצלחה
  • תודה בנות!
  • עברתי מספר החזרות ובכולם חזרתי מיד לעבודה רגילה גם בבית וגם בחוץ כמעט לא נחתי לא שמרתי עשיתי שטיפות בבית בקיצור חייתי רגיל בטיפול האחרון הרופא שלי התעכב בהחזרה והלכתי לשאול עד מתי כי אני ממהרת לעבודה הבטחתי להגיע וכשהוא שמע את זה הוא היה המום וממש התחנן שלא אלך לעבוד לפחות יומיים חזרתי הביתה ישר למיטה לא התקלחתי לא עבדתי לא עשיתי כ ל ו ם יומיים כולל לא לצאת לשאוף אויר הייתי מרותקת למיטה ואחר כך חזרתי לעבודה אבל בבית בעלי עשה הכל!!וב"ה ישתבח שמו התוצאות הגיעו...תשמרי על עצמך מותק!

[/
  • היי CILPA ,
    אני לא יודעת אם את זוכרת אותי כי המוןןןןן זמן לא הייתי בפורום אבל תודה לאל ישתבח שמו אני בהריון (בלי עין הר בן פורת יוסף.. ) בשבוע 13 ואולי אני אוכל לתרום לך ממה שעברתי בטיפול ה IVF האחרון שהצליח..

1.האם את ישר חזרת לעבודה\לימודים? - לא, לא חזרתי עד בדיקת הבטא כי הרגשתי שזה מה שאני צריכה לעשות.. זה הרגיש לי נכון
    2.אכלת(שתית) משהו מיוחד או כרגיל? שום דבר הכל כרגיל רק השתדלתי לשתות כמה שיותר מים- המוןן מים וכמה שיותר משקאות פושרים- לא רותחים..
    3. ניקית בבית או הכל עשה בעלך? לא עשיתי כלום אפילו לא הרמתי כוס מהשולחן לכיור, אני יודעת שזה נשמע מוגזם אך הייתי עם כאבים מאוד חזקים מיום ההחזרה ועד שבוע לאחר מכן. ולכן נמנעתי מלעשות המון דברים כמובן שלא הרמתי כלום ששוקל מעל 2 קילו .
    4. הלכת לטיול או היית מעדיפה לנוח במיטה? שבוע שלם נחתי במיטה ואחר כך הייתי יוצאת פעם ביומיים לאוורר את הנפש
    5. מי היה מכין אוכל? את או בעלך(אמא)? אני- את זה אני אוהבת לעשות וזה עשה לי טוב לפנק את בעלי בארוחה טובה כשהוא חזר מהעבודה
    6. הלכת להתרחץ או חיכית יום ואחרכך? התרחצתי באותו יום בערב- לשים לב שאת לא מתרחצת עם מים חמים מידיי לשים לב שהטמפרטורה לא תעלה על 38 מעלות .
    7.היו לך בעיות עם גזים לאחר הטיפול מה עשית עם הדבר הזה המעצבן? לא מכירה את זה..

מאמי אני מאחלת לך המון מלאאאא בהצלחה ואמן שה' ישמע את תפילותייך ויעניק לך פרי בטן במהרה אני מפזרת לך ולכל שאר הבנות כאן אבקת הריון מיוחדת באהבה ענקית פווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

הכי חשוב- תהיי אופטימית תאמיני שאת בהריון תלטפי את הטן ותדמייני שיש שם משהו משלך בפנים גודל .. וזה יקרה בע"ה אמן ואמן ..
    אתי ניילס בניית ציפורניים נתניה
    בקרו באתר שלי:
    www.webix.name/etynails
  • תודה!
    אתי, אני זוכרת אותך! איזה חדשות טובות! אני שמחה לשמוע!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה