שאלת גן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לילדים בני שנתיים פלוס מינוס...
    מתי הם ישנים צהריים? הם חוזרים הביתה ערניים?

אני אסביר-
    שחר ישן שעתיים בערך ויוצא שהוא קם ב2 וחצי. ברבע ל4 אני לוקחת אותו והוא כבר שפוךךךךךךךךךךךךךךך עכשיו תוסיפו לזה את העובדה שהילד נהיה דעתן וקריזיונר בעקבות הגיל. מה עושים?
15 תגובות
עמוד 1
  • או...שלום לך שכנה....
  • אולי תתני לו לישון חצי שעה גג ואז הוא יהיה טיפה יותר עירני?
    אני לא יודעת שלמרות ששיראל שלי גם חוזרת שפוכה היא עדיין משחקת
    יפה ולא נודניקית עד שהיא הולכת לישון ב7:30... אולי באמת הפיתרון
    הוא גם לשים אותו לישון יותר מוקדם
  • זה תלוי מתי שחר מתעורר משנת צהרים
    גם הם קמים בדרך כלל ב 2 וחצי שלוש
    ככה שעד 9 הוא כבר במיטה

הוא עדיין לא רגיל לשעות האלה יקח לו שבוע שבועים להתרגל גם על תשווי עכשיו מחשיך מוקדם וזה משגע אותם

לגבי הקריזות זה יעבור.... תני לו את הזמן גם לי היה ככה בהתחלה עם שחר
    הוא לא רצה לעשות איתי כלום .. כאילו היה כועס אלי שהשארתי אותו בגן כל כך הרבה שעות
    זה עובר ... תני לו את הזמן יש לו הסתגלות חדשה לא רק לגן כרגע לעוד כמה דברים
    תזרמי איתו ...אבל עדיין תעמדי על דברים שאת דוגלת בהם
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אין מצב שהוא ילך לישון כשהוא מגיע הביתה. גם זה מבאס אותי כי עד שסוף סוף אני רואה אותו... וגם כי הוא פשוט לא ירדם.
    אני יוצאת איתו לגן שעשועים לשחק וכו' ולהוציא אנרגיות שאצורות בו אבל גם בא לנו לפעמים לשחק יחד בבית. זמן איכות כזה... לפעמים זה הולך לפעמים לא. אולי אני באמת אשאל אם אפשר להשאיר אותו לישון עוד חצי שעה למרות שכשאנחנו יוצאים מהגן הוא שמח רק שהוא בהרגשה הכללית כבר עייף אז הוא נהיה די מהר נודניק. ואולי זה עדיין שלב בהתאקלמות. לפני יומיים הוא חזר מהגן ושלש שעות הוא רק נמרח עלי בחיבוקים ולא עשינו כלום חוץ מלהתחבק.
    ילד יפה של אמא
  • איפי 9??
  • אצלנו הם ישנים בגן בשעות קבועות - מ-13:00 עד 15:00

והיא בכלל לא שפוכה
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • אם את לא רוצה שישן בבית - אולי תבקשי מהגן שישים אותו גם לשנת בוקר.
    שישן שעה בין 9:30 ל10:30 ואז ירדם רק ב13:00 ויקום ב15:00
    יעל, אמא של יונתן

• גם אצל אופיר בגן ישנים מ13.00 עד 15.00 למרות שאופירי חוזרת בשעה 13.00 הביתה וישנה עד 14.30 לפעמים קצת יותר ובלילה ב 20.00 היא כבר במיטה
  • לא אני לא רוצה לשנות לו את סדר היום בגן. הכי הרבה זה להוסיף לו חצי שעת שינה בצהריים אבל לא להשכיב אותו בוקר כי זה משבש את הסדר יום שלו בגן וחבל לי.
    ילד יפה של אמא

• בתור גננת....

הילדים בגן לרוב הולכים לישון ב- 12 וחצי פלוס מינוס. יש כאלה שנרדמים יותר מהר ופחות מהר.

אני תמיד אומרת להם לא להעיר אותו. תנו לו לישון

כשרק נכנס לגן היה מתעורר מהרעש גם יחסית מוקדם והיה שפוך אחה"צ אבל לאט לאט הם מתרגלים ואחרי כמה חודשים הוא היה ישן עד 3 ואפילו 3 וקצת

תבקשי מהם שלא יעירו אותו !!!

תמר

כנסו ותראו תמונות עדכניות
    http://picasaweb.google.com/lioryb
  • אני מאמינה בשיתוף פעולה עם הגן..
    דברי עם המטפלת שלו, תגידי לה בדיוק מה קורה ותשאלי אותה את ככככל השאלות שיש לך..
    כמה הם ישנים, אם יש שקט בגן בזמן שהם ישנים, איך הוא ישן, איך הוא קם..
    ומה הם עושים אחרי שהם קמים..
    יכול להיות מליון דברים- אולי הוא בכלל לא אוכל אחרי שהוא קם מהשינה ואז הוא עדיין רדום כזה..
    וצריך איזה זריקת מרץ..

בקיצור- דברי איתם.. אני בטוחה שהם יוכלו לענות לך על מלא שאלות, ואולי זה יסגור לך כמה
    פינות ויגרום לך להבין כמה דברים..
  • גם אצלנו בגן לא מעירים... נותנים לילד לישון ולהתעורר לבד
    כולם קמים עד שלוש וחצי.....

אין מה לתת לו לישון בבוקר זה ישבש לו את כל היום... הוא בא לגן לשחק ולהיות עם חברים לא לישון
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אצלנו הם ישנים מ 12-12:30 עד 14:00-14:30 (משכיבים אותם ב"נגלות" לפי גילאים)

ובלי עין הרע, ביום שבייבי ישנה שעתיים היא עירנית עד 20 בערב.

לגבי החיבוקים, זה מוכר לי. בימים הראשונים של הגן היא לא הסכימה לזוז ממני בערב. ישבתי - היא עלי. עמדתי - היא מחבקת את הרגל שלי
  • רוי אומנם לא בגן, אבל גם הוא ישן בין 12 ל14-14.30
    הוא מתעורר בבוקר נורא מוקדם, ב5-5.30
    You're my heart, you're my soul

• פשוט ניתן לו עוד זמן להתרגל ונראה מה הלאה.
    ילד יפה של אמא
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה