-
קודם כל נסי לא להילחץ על אף שזה בטח קשה!
ושנית, תפסיקי לדבר שטויות!
בנות לא בנות, זה לא משנה, זה הריון ואם זו בת זה לא אומר שמשהו לא יהיה בסדר.
אני הייתי ממליצה לך בחום לעשות את בדיקת מי השפיר.
אני בטוחה שתהיי רגועה יותר לאחר שתעשי אותה.
תרגישי טוב
-
אולי לבקש פיש?
אני יודעת שפיש לא מכסה את כל המחלות אלא רק ספציפי בתסמונת דאון אבל אולי לבקש? אני יודעת שזה עולה כסף ואפילו שאנחנו במצב כלכלכי לא משהו אמא שלי מוכנה לשלם לי לעשות את הפיש. ככה לפחות אחרי יומיים אני אקבל תוצאה
-
ראשית, אל תלחצי, זה בטח לא בריא, תחשבי חיובי.
שנית, יש מקרים בהם ישנו פגם גנטי רק בבנות
יש פה מישהי בפורום שזה קרה לה עם בנים (לא אגיד שם כדי לא לטעות
-
תלכי לפי הרגש שלך....
אין כמו הרגשה של אמא
---------------------------
שומרני אל מיצר רע
הגן עלי מכל צרה
שמור אהוביי ובני עמי,
ושמור עלי גם מעצמי
-
-
קודם כל תנסי להרגע, כל עוד אין לך ממצאים בדוקים ביד ועוד לא דיברת עם רופא, אל תכנסי לסרטים. תשתדלי לפחות.
-
התוצאנ שלך לא כזאת גרוע כמו שלי. תסלחי לי אבל אני יותר צעירה ממה שאת היית אז והתואה שלי 1:208 שזה יותר גבוה משלך. 1:445 זה לא כזה נורא.
ומה זה התבחין המרובע הזה
-
עם הבת שלי הגדולה שיראל יצא לי 1:306 הסיכון לפי גיל בלבד
והייתי בת 23
מותר לציין שעכשיו הכול בסדר
-
-
אני רוצה לבקש פיש. אמרו לי שזה יותר מהיר. אבל הוא לא בודק את כל מבנה הכרומוזומים אלא רק משהו ספציפי. כמו למשל רק לתסמונת דאון. ויש עוד הרבה תסמונות ואת זה לא בודקים בפיש.
-
מאמי לי יצא יותר גרוע והאמת לא עשיתי מי שפיר כי כל הבדיקות יצאו תקינות. אל תשכחי שחלבון עוברי זה בדיקת סקר ולא אומרת שום דבר. לאחותי יצא סיכון 1:32 ותאמייני לי שהכל בסדר גמור, אים את רוצה את יכולה לעשות מי שפיר ובדיקת פיש לקבל את התוצאות קרוב יותר.
שיהיה בהצלחה
-
הייתי רוצה שלא לעשות.
יש לי ביום ראשון תור לייעוץ גנטי ויושב שם רופא מצוין שמכיר אותי נראה מה הוא יגיד. כי באמת עד כה כל הבדיקות יצאו תקינות.
-
שתהיי בריאה איך הלחצת אותי
ככה היה לי בזמנו תוצאות עם גל ומאי ועברתי ייעוץ ומי שפיר
נכון שהטלפון שמגיע מהייעוץ מאוד מלחיץ
תלכו לייעוץ, תעברו את הדיקור והכל יהיה בסדר
עם מאי היה לי אפילו תוצאה גרועה יותר 1:199
שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!
-
קודם כל להירגע, הלחץ לא יעזור ...
אתלי השקיפות עורפית יצאה גרועה. מזה גרועה? 1:124 לפי הגיל והבדיקות , ועובי של 2.6
הומלץ על יעוץ גנטי ומי שפיר, אומנם החלבון עוברי יצא בסדר 1:9999,
היועץ גנטי אמר שמצד אחד יש הצדקה וצד שני אין.
עשיתי גם את הבדיקת דם והסיכון נהייה 1:385 עדין גבוה,
הלכתי לפי ההרגשה שלי ולא עשיתי מי שפיר, גם שבאתי ללדת ושאלו לגבי השקיפות וששמעו את התוצאה ישר שאלו אם עשיתי מי שפיר ושעניתי לא היתסכלו עלי ככה
-
אולגה. אצלי השקיפות הייתה מצוינת.
-
מלבד תסמונת דאון יש תסמונות אחרות שחלקן אף קשות יותר ובחלק מהמקרים העובר לא שורד. בהריון השני שלי הייתי בת 27 גם קיבלתי טלפון מייעוץ גנטי שחלבון עוברי לא תקין( לא זוכרת ערכים ) ודיברו על חשד טריזומיה 18 בסוף לא עשיתי מי שפיר והילד בסדר בהריון האחרון בכלל לא עשיתי חלבון עוברי הלכתי ועשיתי מי שפיר , לא ביקשתי פיש כי רציתי שיבדקו הכל .
לדעתי תעשי מי שפיר .
-
כמו שכבר אמרו לך הבנות לפני... קודם כל תירגעי !!!!
לגבי התוצאות לכי לייעוץ ותשלבי המלצת רופא עם רגש.
-
-
אני בעד לבצע מי שפיר בשביל השקט הנפשי
-
אני הייתי הולכת לייעוץ גנטי ורואה מה מייעצים לך שם.
לא ידעתי שילדת לפני ליאל בת והיא נפטרה
המסנג'ר שלי:
[email protected]