מוקדם מדי לזה מאוחר מדי לזה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי יקרות מה שלומכן?
    לפני שבועיים בחצות הזרקתי אוביטרל, וכבר יומיים יש לי דימום קל.
    זה מאוחר מדי להשרשה, ומוקדם מדי לווסת שאמורה (לא בבקשה לא) להגיע ביום שישי.
    שוחחתי עם האחות ממרכז בריאות האישה שאמרה לי תמשיכי לעקוב, ותבואי ביום ראשון לבדיקת דם. זה ממש אבל ממש קידם אותי.
    טוב תחזיקו לי אצבעות, יום ראשון זה ר-ק עוד 4 ימים. קטן עלי.
    יש לי הרבה קירות בבית לטפס עליהם וים שערות לתלוש.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
    מה שנראה לזחל סוף העולם, נראה לחכם פרפר.
10 תגובות
עמוד 1
  • שיווה מקסימה.

אתמול היית בכותל, והתפללתי לה' שיפקוד את כל מי שמבקש ילדים ואז אמרתי לו:
    אבא, בבבקשה בבקשה מלא את משאלות ליבן של הבנות בפורום כאן,ובבקששה תן לשיווה, לדינה, לטלת, לקרין לרעיה לVIL וכל מי שאני שוכחת... שהלב שלנו יתרחב בחודש המואר הזה מבשורות.

והיה לי כ"כ טבעי לומר את זה ככה, כי אני מרגישה שכולנו אחיות פה ממש.

אז כמו שהתפללתי, מאחלת לך ולכל הבנות פה, שהחודש יעבור מהר מהר עם בשורות טובות ומרגשות.

שולחת לך חזק ומקווה.

-------------------------------------------
    יום טוב, ואל תשכחו להצליח:)
  • את משוגעת או מה? אחרי שבועיים מאוביטרל כבר יש תשובה - למה לחכות ולהשתגע? במקומך הייתי עושה בדיקת דם היום בבוקר או לפחות עושה בדיקת שתן (את אחות במרפאה - לא?! - אמור להיות לך בחינם )
    בקיצור - למה את מחכה? את יודעת שכבר יצא לי פעמיים להיקלט - בשתיהן ביום ה12 אחרי האוביטרל כבר הייתה בטא חיובית - מחזיקה לך אצבעות ושיהיה בהצלחה!
  • שיווה מתוקה,

אין לי מושג.. צריך סבלנות.. ואני יודעת שקשה.. אבל תנסי בדיקת שתן.

מחזיקה לך 10000000000000000000000000000000000000000000000000000
    אצבעות
  • אופטימית את מהממת.תודה
    דינה יקירתי תמיד כייף לשמוע ממך.
    גריזלדה שכנעת אותי.עשיתי עכשיו בדיקת שתן-שלילי לגמרי.
    ההגיון הבין, הלב מסרב לקבל...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • מחזיקה לך אצבעות שאת בהריון והבדיקה לא הייתה רגישה מספיק ... טוב , נחכה לראשון ...
  • בהצלחה
  • שיוול'ה - מה קורה? מחכים לעידכונים ממך..... אצלי אין חדש ... לצערי
  • היי יקירתי
    ביום שישי הגיע ה...בכל הכוח. אז בשבוע הבא יש לי תור לצילום רחם, אני מקווה שאגדת צילום הרחם תדבק בי ואני אהיה אשת בשורות בחודש הבא.
    תושה שחשבת עלי ושיהיה שבוע מהמם.

• מחזיקה חזק חזק!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה