לפני טיפול הפריה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב.

לאחר צפיה ו"מעקב" ממושך בפורום והרגשה שאני מכירה כאן כל אחת ואחת מכן, אני מרשה לעצמי סוף סוף להטריד אתכן,,, אז מראש סליחה כיון שאני נודניקית לא קטנה וגם הפרטים הקטנים חשובים לי מאד...

ובכן:

לטיפול הפריה, מתי מתחיל הטיפול? ז"א, זריקות כדורים וכו', בתחילת המחזור?

לאחר התייעצות עם הרופא שלי הוא שלח אותנו למספר בדיקות קיבלתי מחזור וגם תשובות אבל הרופא שלי בחו"ל.....

האם החודש הזה אבוד לי כבר???

מישהיא יכולה לפרט לי מה התהליך לפניי הפריה ואלו בדיקות מחייבים לעשות גם אם הבעיה לא אצלי? (אוף, אני שונאת להגדיר את זה ככה!!!). ???

תודה מראש.
10 תגובות
עמוד 1
  • כל אחת לפי " הבעיה " שלה !

את הפרוטוקול הרופא נותן לך .

בכל מקרה התהליך הוא : זריקות ומעקב של בדיקות דם ואולטרסאונד
    אח"כ שאיבה ולאחר יומים החזרה .

שיהיה בהצלחה ...!
  • שאלת הרבה שאלות.. ויש גם הרבה תשובות, הרופא מתאים לכל אחת את הפרוטוקול שלה בהתאם לנתונים של בדיקות דם.

בפגישה ראשונה עם רופא הוא כבר יבהר לך את המסלול שלך.

בהצלחה!
  • תודה יקירות.

השאלה שלי היא, לאיזה בדיקות מפנים לפני הפריה - לדוגמא האם צילום רחם חייבת לעבור כל אישה לפני הפרייה? (אני לא שואלת על בדיקות דם ואולטראסאונד, אלא על בדיקות יותר פולשניות ובעיקר מכאיבות).

האם את הזריקות למינהן מתחילים מיד עם קבלת המחזור?

סליחה שאני מעיקה, אבל לא הצלחתי לקבל תשובות ברורות.

הרופא שלי לצערי הרבה בחו"ל, ולעבור לרופא אחר זה לא אופציה עבורי, לכן אתן מהוות חלק מאד חשוב עבורי.
  • נראה לי שבהתאם למצב כלומר כל הנתונים הרופא מחליט איזה בדיקות לעבור.
    ישנן גם גישות שונות לרופאים שונים.
    צילום רחם אני חושבת שרוב הבנות שעושות טיפולי פוריות עוברות, אני עברתי את זה.
    למרות שאני לא בטוחה...

בכל אופן אני מאחלת לך הצלחה בתהליך
  • היי
    צילום רחם חובה לעשות לפני הפריה כמו כן בדיקת זרע אם את עם בן זוג
    בדיקות הורמונליות גם צריך
    את הזריקות בדרך כלל מזריקים ביום השלישי למחזור לאחר כמה ימים תצטרכי לעשות מעקב זקיקים ובדיקות דם (אסטרוגן ופרוגסטרון) ולפי זה הרופאים בבית חולים ימשיכו לפי הבדיקות ליידע אותך לגבי הפרוטוקול (המשך טיפול)
    רק שזקיק יגיע ל- 19-20 מ"מ ועובי רירית 7-8 יודיעו לך יומים לפני על שאיבת הביציות. ואחרי 3 ימים החזרה...
    בהצלחה בובה
    אירית
  • לא חובה צילום רחם אם הבעיה היא בעיית זרע.
    הרי אין צורך בחצוצרות... מחזירים את העוברים ישירות לרחם.

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
  • תודה רבה רבה יקירות.

הרגעתן אותי מעט.

• כמו שאמרה VIL צילום רחם לא חובה.... אני לא עשיתי...
    באופן כללי הבדיקות שצריך לעשות הם...
    פרופיל הורמנלי, פאפס, אידס, בדיקה גנטית.... בעיקרון זהו....

שאר התהליך באמת תלוי בבעיה ובפרופיל שהרופא יקבע לכם....
    קחי אוויר ולהיות אופטימים בעז"ה יהיה בסדר....

בהצלחה ובשורות טובות....

"אשתך כגפן פוריה בירכתי ביתך, בניך כשתולי זיתים סביב לשולחנך..."

• באמת קשה כשנמצאים לפני טיפול גם לי היו מליוני שאלות בראש...קודם כל אם את מתכוונת להבדק ראשונה לפני בעלך אז יעשו לך צילום רחם גם אני עשיתי את זה וזה ממש ממש כלום!!!!לא כואב ולא מורגש.אם תחליטי לעשות קודם בדיקות לבעלול אז אם הבעיה תמצא אצלו ולוואי שלא אז לא תצטרכי צילום רחם.בכל מקרה תהליך ההפריה די דומה גם במקרה שהבעיה אצלך וגם אם לא... את השאר כבר הסבירו לך כאן.[/

• תודה רבה רבה למגיבות.

מאחלת לכולנו שהות קצרה.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה