מה הייתן עושות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בעלי פתאום עלה לו רעיון לראש לנסוע היום בערב לאילת.
    הוא יודע שאני בלחץ נוראי מכל המצב ובמיוחד כשהודיעו לי שאני צריכה אולי לבצע מי שפיר. ובגלל הבדיקה הלא תקינה. אז הוא רוצה שאנחנו ניסע כדי להפיג את המתח.
    מצד אחד אני באמת צריכה קצת שקט ורוגע ומצד שני אני לא אוהבת לתכנן מעכשיו לעכשיו
    הייתן נוסעות?

7 תגובות
עמוד 1
  • כן.

• כן]
    [=/]

• אוףף. עד שכבר הייתי מוכנה נפשית לנסוע ובעלי הודיע לחמותי שאנחנו באים היא אמרה שהם כולם חולים וגיסתי עם דלקת ראות. נשארים בבית

• אומרים שכל עכבה לטובה - תסעו בשבוע אחר, ואז תתכונני נפשית כמו שאת אוהבת

• אז זהו ששבוע הבא אני כנראה עוברת דיקור מי שפיר וברור שאחרי זה אני אשאר בבית למנוחה ולא טרטור בדרכים

• אני לא מבינה מה קשור חמותך וגיסתך?

אם הייתי רוצה לנסוע גם פיל לא לא היה מנוע ממני
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • כל עקבה לטובה תסעו בהזדמנות הראשונה שתיהיה לכם, ואל תדאגי אני בטוחה שהבדיקה תיהיה בסדר גמור
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה