פקק רירי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שאלה חשובה בנוגע לפקק הררי, אני בשבוע 40+5 ואין לי מושג איך נראה הפקק הזה. בהריון הראשן הוא לא יצא ולא ראיתי אותו. הפקק חייב להיות גדול, שלם או יכול לצאת גם בחלקים, יצא לי פעמיים בניגוב (סליחה על תיאור), כלומר אחרי פעמיים של ביקור בשירותים. יצא לי משהו דומה להפרשה בצבע חום-אדום, קשה להגדיר את צבע.
    מצד אחד זה היה כמו נוזלת, הפרשה ומצד שני אני חושבת אולי זו היתה הפרשה, יש לי הרבה אותם לאחרונה, הפרשה מלווה בדימום (אתמול בערב היתה לי בדיקה נרתיקית).
    האם רופא יכול להגיד שזה פקק או דימום?
    תודה
5 תגובות
עמוד 1
  • בשבוע מתקדם כמו שלך לא הייתי לוקחת סיכון....
    לי זה נשמע כמו הפקק הרירי...

אני הייתי ממליצה לך ללכת למיון יולדות את בשבוע ממש ממש מתקדם...

שיהיה בהצלחה ותעדכני
  • לי זה נשמע כמו הפקק הרירי - זה דומה לנזלת כזו עם דם
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • מה זה משעמם לי
    אין לי צירים סדירים אלא פעם ב-20 -15 דקות, בערך. אתמול בבדיקה היתה לי פתיחה של 2 ס"מ. אז אני חושבת אם ללכת אחרי צהריים לרופא בקופה להבדק או לחכות לצירים בבית, כי למיון באמת לא בא לי ללכת.
    מה אתן ממליצות ללכת לרופא בקופה או לחכות?
  • ללכת לרופא בקופה. אם יש לך דימומים זה משהו שמצריך בדיקה... בשבוע כזה הייתי בכל הזדמנות הולכת להבדק...
    ילד יפה של אמא
  • אם יש דימום שחוזר על עצמו (יותר מפעמיים) או כאבים או צירים או ירידת מים - למיון.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה