כל הערב הרגישה לא טוב (אמא שלי אישה חולה עם מחלה כרונית) עם כאבי בטן חזקים התכווצויות וצרחה מכאבים .(מסכנונת דנדוש עד שנרדמה מהצרחות) הלכה בכל אופן לבית של בן אחותה ז"ל אפילו שלא חשה בטוב. כל הדרך חזרה הביתה בכתה מכאים וכמעט צעקה ברחוב. לבסוף נכנעה והזמינה רופא הביתה חשבה יתן לה זריקה נגד הכאבים ושלום. אבל לא הוא החליט שהיא
חייבת ללכת לבית חולים דחוף רצה לפנות אותה אפילו באמבולנס לחץ דם נמוך מאוד ודפיקות לב מהירות ואף טוען שיש לה ברונכיט והיא לא הרגישה וגם כנראה דלקת בפאוטצ' (קשור למחלה הכרונית - במקום מעי גס יש לה פאוטצ' בבטן שמחבר את המעי הדק עם הגס) בקיצר בלאגן שלם ואם יאשפזו אותה אני אאלץ לדחות שוב את הניתוח שלי בפעם המי יודע כמה וכבר לא אעשה אותו הכל תלוי בזה
טוב אז אמא שלי עברה סיטי בטן והתגלה שיש חסימה בקיבה ובמעיים רצו בהתחלה לחכות עם לקרוסקופיה ופתיחת הסתימה ליום א' בסוף החליטו שאין מה לחכות וחייבים היום לפתוח אז אמא שלי עברה לקרוסקופיה היום אני הייתי צריכה ללכת להביא לה עוד דברים כי היתה בטוחה שמשתחררת היום ואבא שלי לא הביא מספיק ונאלצתי לקחת את דנדוש איתי לשם וגם להיכנס איתה למחלקה ולצערי ראתה את סבתא שלא יכולה לחבק אותה היום ולהרים אותה ועם זונדה ומכשיר לחץ דם ועוד צינור
http://www.tickerclub.com/cache/5581b77dd9.png