מתנה לגדולה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אנחנו רוצים לקנות לליאני מתנה לאחרי הלידה אבל משהו סבבה לא משהו קטן, אלא שיתפוס לה את העין והלב קצת שנחזור בעזרת השם עם הקטנצ'יק הביתה.. בעלי רצה מאוד לקנות לה אוטו, או ג'יפ או משהו כזה אבל אני מקווה שהורדתי אותו מזה ניראה לי לא יודעת גם יקר וגם תופס מלא מקום איפה אני ישים את זה בבית??? השאלה עכשיו אבל מה לקנות לה זו ילדה שיש לה הכל טויס אר אס בבית... יש רעיונות פליז....

כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא...
14 תגובות
עמוד 1
  • אולי מטבח כזה עם מלא אביזרים שהיא יכולה לשחק בו שעות או בית כזה שנפתח ויש בתוכו חדרים עם כל מיני בובות וחפצים שזה משהו שבאמת היא יכולה לשחק בו הרבה זמן וגם לשחק עם חברות...
    נראה לי זה משהו גדול ובאמת משהו שבנות אוהבות...
  • מטבח יש לה ... ובית נשמע מגניב אבל גם תופס מלא מקום לא איפה אני ישים...??

• בנות פה קנו בובה שאפשר להאכיל ולטפל וזה מדמה את הבייבי החדש... את יכולה לקנות עם זה גם מיטה לבובה או אמבטיה או משהו בסגנון...
    ילד יפה של אמא
  • סליחה כן, אבל אני לא חושבת שצריך לקנות משהו בומבסטי ומפוצץ.. אני קניתי ליאיר מטאטא קטן שעלה 10 ש"ח והוא היה מאושר. פשוט זה מה שהתאים לו באותו זמן. הוא היה בקטע של לנקות... תחשבי מה היא אוהבת לעשות, מה ראתה אצל חברים, יש למשל עכשיו את האופני-בימבה שזה מושב אופניים עם שלושה גלגלים קטנים אחד מקדימה ושניים מאחורה.. יאיר מת על זה.
    העיקר שיעבור קלות
    "..מישהו צחק עלי
    ושלח אותך אלי,
    איך זה הפכת
    על פיו את עולמי.

לא יודעת את נפשי
    כי ליבי כבר לא חופשי,
    ככה נשביתי
    למה לא להודות..."
  • יש לה כמה בובות כאלה אפילו כאלה שעושות פיפי אחרי שמאכילים אותן בבקבוק ומיטה, אמבטיה, כסא אוכל ועגלה הכל...
  • יש לי רעיון
  • פינת איפור
  • את צריכה לדעת מה היא אוהבת וזה לא חייב להיות משהו גדול מספיק שהיא תאהב ותהנה מהמשחק
  • יש בובה מיוחדת לילדים שאמורים לקבל תינוק חדש בבית
    בנוסף לבובה זה מגיע עם סלקל אמבטיה עגלה וכל האביזרים הנילווים כגון טיטולים מגבונים בקבוק ביגוד..ממש מגניב

• אז יש לה את הבובות עם כל החיתולים והמוצצים והבקבוקים והכל ויש לה פינת איפור אמרתי לכן שיש לה הכל אני ממש אובדת עיצות...
  • תלת אופן?
    קורקינט לפעוטות?
    רכב ממונע?
    מר פוטטו??

• זה באמת לא חייב להיות משהו בומבסטי. במיוחד אם את אומרת שיש לה הכל.
    תקני לה משהו שהיא רצתה בזמן האחרון, גם אם זה משהו שטותי וקטן. כמו ששילגיה אמרה, זה יכול להיות גם מטאטא ב 10 שקלים.
    הרעיון הוא שהיא תקבל מתנה מהבייבי החדש שבא למשפחה, לא תחליף לזמן שאת לא איתה כי את עם הבייבי

• קומפי ?
    לנועה קניתי לגו פשוט. היא לא בונה אבל ממש נהנת לפרק.
  • רכב ממונע חשבנו באמת אבל תופס מלא מקום אבל וואלה הקומפי נשמע פיצוץ אני יציע לבעלי...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה