דיי אני כבר לא יכולה ככה תרגיעו אותי. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני כל הזמן ושבת על זה שאני צריכה לעבור מישפיר כל הזמן בפחדים לא ישנה בלילות וחולמת סיוטים.
    הכי מפחיד אותי גם את מה שאני עלולה לגלות שאולי באמת יש משהו.
    ועוד בעלי הוסיף לי שמן למדורה. שגם אם יגלו חלילה שהעוברית פגועה אז בכל זאת הוא רוצה לגדל אותה

11 תגובות
עמוד 1
  • אני לא יגיד לך מה אני הייתי עושה...
    אבל אם לא חשוב מה התוצאה ובעלך רוצה לגדל ואת מסכימה(לא יודעת מה את רוצה..)אז אל תעשי את הבדיקה היא מיותרת....
    מה שלא תעשי ותחליטי אתם צריכים להחליט יחד אני רק יכולה לשלוח לך]

]
  • אני לא מסכימה עם בעלי. אבל אני בינה את הפחד שלו ואת הכאב. כי הוא אמר לי שמספיק פעם אחת איבדנו תינוק הוא לא רוצה לעבור את זה שוב. אני מבינה אותו גם אני לא רוצה לעבור את זה שוב אבל לאין ברירה אני רוצה לגדל ילדים בריאים ולא רוצה שאף אלד מאיתנו יסבול. וזה באמת יהיה סבל. ובמיוחד ליאל יסבול שציביעו עליו ויצחקו עליו וגם עליה.
    אני בעצמי מפחדת מכל זה ומיוחד מפחדת לקבל תוצאה לא טובה. אבל אני מאמינה שהלכ בסדר.

• אני די מבינה ומזדהה עם דעתו של בעלך
  • למה הומלץ לך על מי שפיר??

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
  • קודם כל תחשבי חיובי, הכל יהיה בסדר הבדיקה תיהיה טובה ויש לך עוברית מדהימה.
    אבל אם לא .. הרופא יישב ויסביר לכם מה הבעיה ויכול להיות שבעלך יחזור בו כשיבין במה זה כרוך, אני בדעה שלך. גם אני ידעתי שאם חלילה יגלו מהשהוא לא תקין במי שפיר לא ארצה להמשיך את ההריון כי זה ישפיע על כל המשפחה גם על הילדים הגדולים.
  • תחשבי חיובי ואני בטוחה שתתגברי ותראי שהכל יהיה בסדר, למה להכניס את עצמך לחרדות מיותרות.

• עם כל הכבוד לבעלך - מי שמחליט פה זו את!!!!!!

להכנס למחשבות ופחדים יתר מדי - לא יעזור.

תעשי את הבדיקה ותאמיני שיהיה בסדר!
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • מאמי מחשבות חיוביות.
    יהיה בסדר
  • הכל יהיה בסדר ממי, אל תדאגי
    ובלי קשר אפרופו למה שאמרו פה - את האמת הבדיקות מלכתחילה נועדו לבדוק אם יש מום או לא, ואם גם ככה מתכוונים לגדל את הילד מה שלא יהיה, אז מלכתחילה מיותר לעשות כל אחת מהבדיקות במהלך ההריון
    את האמת ובכנות אני לא הייתי ממשיכה הריון שידוע לי שיש מום בילד. חלק יחשבו שזאת אגואיסטיות מצידי, אני חושבת בדיוק ההפך, עצם העניין שאני מוכנה לוותר על דבר כל כך חשוב שכל כך ייחלתי אליו רק בשביל לא לתת לו לסבול חיים שלמים מבחינתי זה אצילות

באהבה סיון
  • אני לא מהבנות שמגיבה כאן הרבה,
    אבל ממש חבל לי לראות אותך כל הזמן בחרדות ובלחץ.
    שאלת את הבנות אם לעשות מי שפיר והן ענו לך שכדאי בכדי לשלול מום.
    אם את מחליטה מראש לקחת את הסיכון ולגדל ילדה עם מום, אז את יכולה לוותר על הבדיקה.

סליחה אם אני מרגיזה אותך, אך מתחילת ההריון את רק מלחיצה את עצמך וסתם משפיעה על ההריון והעובר.(פעם ההעוברית, יחסים עם בעלך, מצב כלכלי וכו'...)דעי כי כל לחץ והתנהגות שלנו בזמן ההריון משפיעה על התפתחות העובר, לטוב ולרע.תרגעי חמודה, אם את תעשי את הבדיקות תדעי בוודאות לגבי העוברית הקטנה שלך, ובכלל תוכלי לחסוך לך דאגות מיותרות להמשך.
    ולפחות מבחינת ההריון תהיי שקטה, לגבי הדברים האחרים בחייך גם הם ניתנים לתיקון, ראי את חצי הכוס המלאה.
    לגבי מי שפיר, יעידו כאן הרבה בנות שהבדיקה היא בדיקה לא מפחידה ואחריה את זקוקה לכמה ימי מנוחה.

שיהיה לך בהצלחה
  • שלום לך

אני אחת משלכן אבל לא מעוניינת להזדהות.

לגבי מי שפיר אני הלכתי לד"ר ליפיץ. הוא מקבל פרטי ואם תרצי ארשום לך את הנייד של הפקידה שלו. הוא עובד בביתחולים אסוטה בפ"ת שם לפחות קיבל אותנו הוא מקסים ושם אם יהיה לי עוד הריון אני אדע שאין סיכוי שיקרה משהו הפלה וכאלו אני סומכת עליו מאוד ויודעת שהוא מעולה.

לגבי ילד עם בעיה אז תלוי מה הבעיה אם זה חרשות או משהו שאפשר לחיות איתו אז אחלה כן הייתי מביאה אבל אם זה ילד שיהיה מפגר בעתיד או עם אוטיזם אוטיסט או כאלו אני לא הייתי מביאה. לדעתי תגידי לבעלך שיחשוב על זה כמה תצטרכו אז לסבול. לראות את הילד שלכם סובל את הילד שלכם שדומה לך או לבעלך או לשניכם יחד סובל או במוסד סגור או שאת רצה איתו לטיפולים או שאם חלילה הוא במוסד סגור את נפרדת ממנו ובאה לבקר פעם ב.. אני בכוונה כותבת הוא כי זאת לא ביתך בטוח. אני אומרת שאם חלילה יש ילד שנולד לא בסדר זה עוול לתת לו להוולד ולסבול. אני לא הייתי צוחקת על ילד של מישהו אחר אם יש לו בעיה ואני לא יודעת אם מישהו יצחק על הבן שלך אם יש למישהו מבני משפחתו בעיה אולי כן כי אלו ילדים קטנים אבל בשבילי זה לא השיקול. האמיני לי תתני לבעלך להכנס לפורום אוטיזם ושיראה מה אנשים עוברים ההורים והילדים לפורום פיגור לפורומים של ילדים עם לקויות כאלו ואחרות. לא העיקר להביא ילד לעולם העיקר להביא ילד בריא לעולם ואם אין אפשרות ויש ילד אחד אז מסתפקים בו ואוהבים אותו ונותנים לו הכל ואומרים תודה לאלוהים שיש לי ילד בריא.
    מאחלת בהצלחה במה שתחליטו ובטוחה שהבדיקה שלך הקרובה תהיה בסדר גמור.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה