אז סוף סוף מתחילים בתהליך ...... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות , תקופה די ארוכה לא הייתי , יצאתי לחופש קצת בעצם לא ממש חופש , פעמיים הזרעות שלא הצליחו , חודש מנוחה , ועכשיו סוף סוף מתחילים בטיפולי הפריה , מחזיקה אצבעות שהאושר האמיתי שלי בחיים יגיע בקרוב מאוד , מצפה לזה בכיליון עיינים .
    שאלה קטנה לי אליכן : דקפפטיל , מהי הזריקה הזו ? קצת קראתי הבנתי שהיא לדיכוי הביוץ .. אני צריכה להתחיל לקחת אותה יום ראשון , וזה לא כמו הגונל F ,שהוא נראה לי ממש קל להזרקה , זה קצת נראה לי יותר מסובך .
    אני רק חושבת שצריך עוד פעם לחזור להסתובביות עם צידנית וזריקות בפנים .... אוייייייייייייייי, מקווה שיהיה קל ואני לא ישבר .

תחזיקו אצבעות

שבת שלום
    טל
6 תגובות
עמוד 1
  • בהצלחה חמודה
  • שבוע טוב !!!!

הדקפפטיל היא זריקה שמעקבת את הביוץ ( כמו שכבר אמרת ) .

לי היא קצת שורפת אז המלצה שלי לפני שאת צריכה להזריק
    תוציאי אותה מהמקרר בערך 5 דקות לפני כדי שהיא לא תהייה קרה
    כי כשהיא קרה היא שורפת יותר ואז תזריקי .

שיהיה בהצלחה !
  • טל יקרה.
    מאחלת לך בהצלחה רבה.... עברת לא מעט, מחזיקה לך אצבעת.

אני לא מכירה את התחום ולא אוכל "לייעץ",

אבל אני גם אמורה להתחיל עם זריקות וזה דבר שבאמת הלחיץ אותי, כל הנושא שהזריקות אמורות להיות בקירור.

הרעיון הזה שלך עם הצידנית ממש קורץ לי.

אשמח לדעת איפה ניתן לקנות צידניות כאלה קטנות? אני מבינה שמדובר במשו קטן ויותר מתוחכם מצידנית רגילה.
  • קודם כל לכולם בהצלחה
    הרופא ימליץ לי לגשת לאחות לקבל את הזריקה (עדיף בישבן)- הזריקה באמת לא נעימה אבל כל דבר שמקדם למטרה מתקבל בברכה
    בהצלחה לכולכן
  • היי בנות תודה רבה על כול היעוץ והתמיכה
    רעיה זה מה זה נכון לגבי זה שהזריקה הזו קצת שורפת , בדיוק אני מספרת את זה לבעלי וקוראת את מה שאת רשמת אני ינסה בפעם הבאה , תודה על הטיפ .

מלודיה לגבי צידנית תנסי בסופר פארם , ניו פארם , או בשווקים שם אני מצאתי , קטנטונת כזו , תוסיפי לשם גם קרחונית וככה תוכלי לנייד את הזריקות זה מה שאני עושה

שיהיה לנו תהליך קל והתמיכה של אחת בשניה תעזור פה אין ספק
  • טל, תודה רבה.
    שיהיה בהצלחה ובקלות ואינשללה שתקבלי את התוצאות שאת מחכה להן.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה