הצילו!! נזלת ירוקה!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלא עוברת כבר כמה שבועות.....
9 תגובות
עמוד 1
  • יש את התכשיר של חברת טיפטיפות שנקרה "אפלאפי" (עם תמונה של פילון)
    התכשיר לא טבעי, זאת תרופה, ואני משתמשת בו שאין כבר תקווה, כשניסיתי הכל ולא עזר כלום
  • יש סירופ לייבוש הנזלת אבל זה רק במרשם
    תבקשי מהרופא שירשום לך זה יקל עליו
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אולי זה ישמע לך מוזר, אבל... כשאחותי היתה קטנה, היא סבלה תקופה ארוכה מנזלת ירוקה ומסריחה עד שאמא שלי עלתה על זה שהמשוגעת הזאת, שהיתה לה "כריתי" כרית קטנה כזאת שכל הזמן היא היתה מחטטת איתה באף, תקעה חתיכה של ספוג באף שעשה לה את כל הבלאגן חחחחחחח ואז פשוט שלפו לה את זה... לא שמתי לב מה הגיל של הילד אבל אולי זה מה שקרה?!

אוהבת
    שירן

• שמן אקליפטוס עוזר. שימי כמה טיפות על חיתול בד ותניחי לידו כשהוא ישן . זה מייבש ופותח את דרכי הנשימה.
  • תודה!
  • אלו טיפות לבליעה.
    מגיל שנתיים בלי מרשם (אבל אני חושבת שעכשיו משחררים את התכשיר עם מרשם בלבד). זה תכשיר די טוב (לא טבעי אבל עובד). רופאי ילדים נותנים אותו מגיל חצי שנה. תתיעצי עם רופאת הילדים שלך
  • הי אירה

קודם כל שתמיר ירגיש טוב במהרה

אופק סבל מנזלת כזו בגיל חצי שנה ואחרי חודש שזה לא עבר (ונדנודים אינסופיים של אמא שלי ) לקחתי לרופאת א.א.ג שעשתה משטח אף וגילתה שהיה לו סטרפטוקוק באף. 3 ימים של אנטיביוטיקה וזה עבר. מאוד הצטערתי שזה לקח לי חודש ימים להבין שצריך לקחת לרופא. הוא ינק מאוד לא טוב בחודש הזה ולא לדבר על השינה. (בכל מקרה גילינו גם שיש לו שקד שלישי מוגדל שגורם לו להיות מנוזל יתר על המידה)

זה לא אומר בהכרח שיש לתמיר סטרפטוקוק אבל אולי כן. תתעקשי על משטח אף. זה אמנם לא נעים אבל יש תוצאות אחרי יום אם אני לא טועה וזה שווה את זה.

עכשיו אני כבר יודעת לבקש... לא ידעתי בכלל שיש דבר כזה משטח אף. פעם אחרת שהיתה לו נזלת כזו זה באמת לא היה סטרפטוקוק והנזלת עברה לבד.

נשיקות

תמר

כנסו ותראו תמונות עדכניות
    http://picasaweb.google.com/lioryb
  • שלום יקירתי,
    אני למודת נזלת
  • תמר, תודה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה