איקקלומין או גונל-אף ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולכן,
    איקקלומין או גונל-אף ??

יש לי שחלות פוליציסטיות. התחלתי טיפול של איקקלומין (כדור אחד ליום) ל-5 ימים.
    ללא תגובה. בינתיים שמעתי שלאיקקלומין יש תופעות לוואי לרירית.במקביל הרופאים אמרו שהרירית שלי במצב מצוין, כך שבינתיים לא הזיק.
    המליצו לי על גונל-אף.
    מה אתן ממליצות - להמשיך עם האיקקלומין או לעבור לגונל-אף ??

כמו כן, ראיתי בכתבה מסויימת שהעלות של הגונל-אף הוא כ-1000-2000 שח לחודש.
    האם זה באמת עדיף ?

בעוד כשבוע וחצי אני אמורה להתחיל טיפול חדש ואני מתלבטת..
    תודה רבה לכן..
3 תגובות
עמוד 1
  • מנסיוני...
    האיקקלומין גרם לכך שהיו לי שלושה זקיקים. לאחר הטיפול הייתה לי בטא מאוד נמוכה (13), הריון כימי שירדה בסופו של דבר. בנוסף התפתחה אצלי ציסטה, ולכן הרופא שלי החליט שנעבור לגונל f, עשיתי כבר טיפול אחד, וכרגע אני במהלכו של הטיפול השני עם הגונל.
    הרופא שלי לא כל כך אוהב את האיקקלומין ואת תופעות הלוואי שלו. למרות שאני לא בטוחה עם אין תופעות לוואי גם לתרופות האחרות...
    לגביי המחיר - את מוציאה התחייבות (לפחות ככה זה אצלי בקופה) וזה מסובסד הרבה פחות ממה שאת כתבת.
    הגונל f + אוביטרל + הקרינל (אולי לא כתבתי נכון, הפרוגסטרון בכל אופן) עלה בערך 300 ש"ח.
    בכל אופן מאחלת לך המון בהצלחה
  • היי מותק
    נהוג לתת 3 סבבים של אייקלומין ואם אין תגובה או שלא הושג הריון עוברים לשלב הבא שהוא הזריקות, ניתן לתת גונל או פוריגון, ואחריו אוביטרל.
    התרופות אכן יקרות אבל כמו שנכתב לך כבר הן מסובסדות על ידי קופ"ח כך שאת לא משלמת את המחיר המלא.
    בהצלחה

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
    מה שנראה לזחל סוף העולם, נראה לחכם פרפר.
  • היי טלי
    אני השתמשתי פעמיים בגונל F תופעות הלואי שלו היחידות הוא קצת מנפח לך את הבטן , הכול תלוי במינון שהרופא רושם לך , כדורים אף פעם לא ניסיתי , כנראה שהרופא שלי לא הכי מאמין בהם ולכן ישר המליץ על גונל .
    לגבי המחיר אני בכללית יש סיבסוד כמעט של 85% אני בעצמי קניתי אותו ביום ד' ב220 ש"ח בסופר פארם שעובד עם כללית .
    אם אני יכולה לעזור במשהו נוסף
    אני כאן
    בהצלחה
    טל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה