שלום , אני במצוקה וכל עזרה תתקבל בברכה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני , אולי בהריון. זה סיפור קצת הזוי אבל אמיתי.
    רגע לפני גיל ארבעים , כשהבנתי , שזה עכשיו או לעולם לא , גייסתי ידיד עם טון בעיות , שבנוסף לכל הוא גם קצת גיי עמוק בארון ויחד ניסינו להביא ילד. כלומר , זה לא פשוט בכלל מסיבות שלא אפרט - אבל מאחר ושנינו לא גרים לבד - חישבתי את הימים שבהם יתכן ביוץ ושכרנו חדר לכמה שעות.

ועכשיו לבעיה : אני עובדת עם חולי נפש קשים-בני נוער , ובכל השבועיים האחרונים חטפתי כהרגלי צעקות ולפעמים מכות קטנות , אלא שבשבוע שעבר מישהו נתן לי מכה חזקה בראש עם חפץ קהה. קיבלתי חופש , אבל אני מאד חרדה לעובר שאולי נמצא שם .

מישהי יכולה להרגיע ?

בברכה

4 תגובות
עמוד 1
  • אני לא יודעת להגיד לך, אבל כדי לגרום להפלה צריך יותר מזה, מחזיקה לך צבעות שהכל בסדר...
  • קודם כל מכה בראש זה לא משהו שגורם להפלה חלילה
    והאם את יודעת בוודאות שאת בהריון או שאת חושבת?
    זו שאלה שצריך לבדוק

בהצלחה

אירית
  • היי לך
    אני מסכימה עם הבנות שהסיכוי שהמכה שקיבלת בראש תשפיע על העובר שנמצא ברחם (שנמצא באגן) קלוש מאד.
    שיהיה בהצלחה

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
    מה שנראה לזחל סוף העולם, נראה לחכם פרפר.
  • אין כמעט סיבה שמכה בראש תפגע בעובר שבטוח ברחם בהצלחה!

[/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה