בנות צריכה את עזרתכן --חיסון רוטה! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי.. אני שוברת את הראש כבר יותר מידי מן
    החלטתי לשתף ולשאול את דעתכן כי אני לא יודעת מה לעשות כבר

האם עשיתן את החיסון? מומלץ ? כן לא? למה?
    מי שעשתה האם התופעות לוואי היו קשות?

אני ממש אובדת עצות ואוטוטו לא אוכל לתת לו כי הנסיך שלי עוד מעט בן 3 חוד'

אשמח ממש ממש ממש לחוות דעתכן
    לא הכול טוב אבל הכול לטובה !
17 תגובות
עמוד 1
  • אנחנו עשינו לגדולה מנה ראשונה וזה עשה המון תופעות....שלשולים וכאבי בטן

הרופאה שלנו אמרה לא להמשיך אז הפסקנו. לקטנה לא עשיתי
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • אני לא חיסנתי... עברנו את הוירוס בשלום...
    תוך חמש שעות מהרגע שהוירוס תקף הילדה התייבשה (עוד לא הראתה סימנים של התייבשות אבל בגלל שכל מה שנכנס לפה יצא מיד בחזרה מאחד הכיוונים הוחלט במוקד לשלוח אותה למיון כדי לקבל עירוי... "למנוע" התייבשות...
    במיון עשו בדיקות דם ורק אחרי כמה ימים כשאפשר היה לאסוף טיפונת מהצואה גילינו שזה רוטה... מיותר לציין שאת הימים האלו העברנו בבית חולים באישפוז כי היא לא יכלה לאכול ולא לשתות כלום...

אני לא יודעת להגיד לך אם לחסן או לא... כי אני חושבת שחיסונים למחלות מהסוג הזה הם מיותרים... אבל מצד שני אם חיסון אומר למנוע מהילד את הסבל הזה של לשלשל ולהקיא כאילו אין מחר אז אולי כן כדאי לחסן...
    מצד שלישי ולא פחות חשוב - ייתכן שאחת מתופעות הלוואי של החיסון תגרום לילד לספוג את הוירוס בכל מקרה...

בקיצור לא עזרתי לך
  • אני עשיתי לקטנה וזה עבר בשלום
  • אור שלי בת 3+ חודשים והבאתי מרשם מהרופא ל2 מנות עד איזה גיל אפשר לתת?
  • אנייודעת עד גיל 14 שבועות - 3 חוד וחצי ..אז למהר :))))

יש תופעות לוואי קשות של שילשוליםה קאות חום וכו וזה מפחיד
    אם זה היה בסל זה כאילו אומר לך מבחינה פסיכולוגית "את עושה עובדה"
    ופה יש כאילו "בחירה" וזה פשוט דילמה וככ הרבה דעות לכאן ולכאן
    לדפוק ת'ראש בקיר!!

ברור שיש שלא עשו ויגידו שלא צרייך לעשות כי ככה וככה
    ויש שעשו והן מבסוטות
    שכנה שלי שהיא עובדת עם ילדים אמרה שלא עשתה לבת שלה והיא מתחרטת על זה לא כי היא חלתה חס וחלילה כי היא ראתה כמה הוירוס הזה קשה והיא מעדיפה שהתופעות לוואי יהיו שהן מזעריות לעומת המחלה
    אוווווווווף
  • אנחנו פיספסנו את הגיל ובגלל שאחרי זה לחסן זה נורא יקר ויתרנו על זה. בגדול אני לא מצטערת כי לא חלינו (טפו טפו).
    נראה לי שאם את בבית עם הבייבי והוא לא נמצא במסגרת זה קצת פחות נורא. אם הוא במשפחתון הוא כד' או יכנס בחורף הקרוב נראה לי שכדאי לחסן.
    ילד יפה של אמא
  • אנחנו עברנו את החיסון בלי תופעות לוואי בכלל!! אני ממליצה לך בחום לעשות את זה!! יש סיבה שעושים את כל החיסונים האלה!!
  • לנועה לא הספקתי לעשות, והיא התאשפזה עם התייבשות והיה סיוט,
    לאביב אני הולכת לעשות השבוע בלי נדר
    "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים,
    בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים.
    ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת,
    מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."

• לעשות! לעשות! לעשות!
    את מעין לא חיסנו, היא חלתה בזה פעמיים, בפעם השנייה גם אושפזה מחוברת לנוזלים.
    גם אני נדבקתי. ממקור ראשון אני יכולה להעיד שזה וירוס נוראי - כואב בטירוף, משלשלים מים במשך כעשרה ימים, בד"כ זה מתחיל עם הקאות, קשה נורא להכניס לגוף אוכל או שתיה ו10-15 דק' מרגע שהוכנס הכל יוצא.
    ס י ו ט !

את יובל כבר חיסנו...

• אנחנן עשינו עברנו אותו בשלום בלי תופעות לוואי. אני בעד לעשות את כל החיסונים המומלצים למרות שנועה בבית עם מטפךת היא יוצאת לשחק בפארק על ילדים אחרים וחשופה למחלות ,אני רוצה לחסוך ממנה כל מחלה אפשרית שאפשר
  • לעשות! כמו שכתבו לפניי, הווירוס הזה נוראי והמחלה נמשכת כ-10 ימים והיא קשה ואפילו מסוכנת (בגלל ההתייבשות), ואילו תופעות לוואי מהחיסון, קשות ככל שיהיו, נמשכות יומיים-שלושה (כך אמר לי הרופא).
    אנחנו חיסנו, והיו תופעות של חום (38 וקצת - לא נורא כל כך), חוסר תיאבון ואפטיות במשך יום וחצי - וזהו.... בקיצור, ממליצה לך לחסן.
  • אופק עשה בלי שום תופעות הכול היה בסדר

אור של חיי
  • לעשות לעשות ושוב לעשות אני חיסנתי את הילדה ושום תופעות לוואי לא היו אפילו לא חום זה כמו שכתבו לך וירוס נוראי

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/IYyX-10g]http://www.tickerclub.com/cache/5581b77dd9.png
  • אני חיסנתי עכשיו ויונתן בן 4 חודשים.
    אני חושבת שאת המנה השניה אפשר לקבל עד גיל 24 שבועות וצריך חודש בין מנה למנה, לפחות כך הבנתי.
    אני עשיתי לא נורא מאוחר כי אף אחות/רופאה בקופה לא טרחה להסביר לי על כך. רק לאחר שקראתי קצת באינטרנט תקשרתי לרופאה וביקשתי מרשם. ממש כעסתי ובכלל די נמאס לי מקופת החולים שלנו.

כן ממליצה לעשות.

קרן
  • חיסנו, ועבר בלי תופעות לוואי
  • אנחנו חיסנו את עדן ולא היו שום תופעות לוואי.
    ממליצה בחום על החיסון

• וואי בנות מקסימות תודה רבה לכןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!

הזמנתיעכדיו בקופה את החיסון ...
    הוא בן 12 שבועות זה לא מאוחר בין מנה למנה נכון!?
    מדהימות עזרתן לי מאוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווד - לא תבינו כמה

תודה לכל אחת ואחת מכן..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה