מה יהיה כבר... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אז בגלל כל הסיבוכים שלי בהריונות אני הרי במעקב בהריון בסיכון ועכשיו בלי שום קשר לכלום אני מקוררת מאוד וכואב לי מאוד הגרון אז הלכתי לרופא משפחה שלי לראות שאני לא צריכה אנטיביוטיקה והוא כרגיל מדד לי על הדרך לחץ דם למרות שאמרתי לו שזה מיותר כרגע לחלוטין כי אני מאוד לא מרגישה טוב והיה לי חם ואחרי הליכה אבל זה לא עזר לי וכמובן היה גבוה מאוד והוא לא רצה לתת לי ללכת רק עם כדורים ואז אמא שלי התקשרה לרופא נשים שלי של הריון בסיכון והסבירה לו והוא אמר עם מדדים כאלה שום כדורים בשבוע כזה שתגיע לאישפוז דחוף.. עכשיו ביום רביעי יש לי גם ככה ביקורת ומחר אני צריכה להתחיל איסוף שתן לחלבון אז מה הלחץ בקיצור אני יודעת כאילו מה הלחץ.. אבל הלחץ דם ירד ונרגע קצת זה לא שהוא נשאר ככה גבוה ואני נחה.. ומחר אמא שלי תבוא לעזור לי כל היום אז במקום לשכב בבית חולים אני ישכב בבית לפחות עד יום רביעי בביקורת מה עכשיו יאשפזו אותי עד הסוף ומה עם ליאני.. אני לא יכולה!!!!!!!

כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא...
6 תגובות
עמוד 1
  • ממי, א' תרגישי טוב

• תרגישי טוב

אני בטוחה שאת בסביבה תומכת ואוהבת שאם תצטרכי עזרה יעזרו לך עם ליאני

הכי חשוב שתנוחי ולא תחשבי יותר מידי מחשובת כאלה כי הם לא עוזרים ללחץ הדם
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אני לא חושבת שיש משהו גרוע בלקחת כדורים.

לי יש לחץ דם גבוה בהריון והתחלתי לקחת כדורים (אחד בבוקר ואחד בערב), שסביר להניח שאקח עד סוף ההריון.

לחץ דם בהריון זה ממש לא משהו שכדאי לשחק איתו.

תנוחי ובהצלחה!

• יואוווווווו איזה בעסההההה
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • אין לי בעיה עם כדורים פשוט הרופא שלי אמר שאם זה היה כזה גבוהה בתחילת ההריון אז כדורים אבל בשלב זה של ההריון רק אישפוז...ואני לא יודעת מה לעשות...

• המסנג'ר שלי: [email protected]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה