נראה לי הגיע הגיל... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לצחצח שיניים
    איך עושים את זה? איך גורמים לה? ניסיתי לגרום לה ע"י צחצוח לברווז שלה, ע"י צחצוח בעצמי כדי שתראה איך, ע"י לנסות לצחצח לה בעצמי, היא פשוט מסרבת בתוקף - עם משחה, בלי משחה, כלום לא עובד. המקסימום שהיא מוכנה לעשות זה בכאילו, כמו שאני עושה לברווז שלה
    בנות עצות יתקבלו בברכה.
    ולשאלתכן למה התחלתי רק עכשיו - השיניים אצלנו התחילו לצאת רק בגיל שנה ועם כל הפה והטלפיים שהיו לנו בחודש האחרון לא כל כך יכולתי. אז עכשיו הגיע הגיל

באהבה סיון
11 תגובות
עמוד 1
  • תתחילי איתה עם האצבעון המיוחד לציחצוח שיניים לתינוקות אם עדים לא התחלת
    קחי מברשת שיניים שלך ביד ותני לה אחד משלה יש מברשות מיוחדות לגיל 0-2 יפות כאילו וחמודות ותצחצחו ביחד
    זה מה שעולה לי אצלי מגיל חצי שנה אני מצחצחת לה והיא מאוד מקפידה על זה בעצמה אפילו 4 פעמים ביום (מה שמזכיר לי לקנות לה משחה נוספת היום http://www.tickerclub.com/cache/5581b77dd9.png
  • אני כבר שמה ליותם משחה על המברשת ומנסה לצחצח לו. אומנם הוא לא כל כך נותן אבל לאט לאט יבין. שאני מצחצחת הוא לוקח לי את המברשת
  • גם אני אשמח לרעיונות איך לעשות את זה.
  • לצערי הרב אצלנו זה עובד רק בכוח
    יותם יושב עלי ואני מחזיקה לו את הפנים (בעדינות) ומצחצחת
    עם הזמן הוא כבר יודע שזה מה שיקרה אז הוא לא מתנגד.. מקסימום קצת מקטר
    אה, ואני כמובן מסבירה לו שיש לו ליכלוך בשיניים וצריך לנקות ובלה בלה..
    ואנחנו אפילו שרים שיר (אני מצחצח שיניים טרלללהללהללהלללה בסבון ומים טרלללהללהללהלה.. מכירה?

• אנחנו מצחצחים כבר מצאת השן הראשונה
    מגיל ממש מוקדם צריך להקנות להם הרגלי היגיינה
    אצלנו זה טקס
    הן עומדות על כיסא ליד הכיור יחד איתי בבוקר ויחד עם בעלי בערב וכולם מצחצחים יחדיו עם שירים וזה מצחיק וכיף

• אני ממליצה לכם בתור ציחצוח ראשוני ולהתחלה
    לצחצח ביחד
    הילדה רואה אותך מצחצחת ומחקה אותך
    וז יותר כייף להם
    בתור התחלה כמה ימים לצחצח ביחד
    קודם שימי לך ותראי לה איך את מצחצחת

בהצלחה
  • תני לה מברשת שיניים שלך והיא תצחצח לך את השיניים ואת תצחצחי לה.
    בהצלחה
  • אצלנו הולך רק בכוח
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • קודם תתחילי באמת עם האצבעון סיליקון ללא משחה שחק לה בפה זה נעים מאוד ועשה עיסוי עולה כמה שקלים בודדים 8-9 במוצצים בטח בשילב 12-15

[
    דביר04/02/07
    עירית01/03/77

• אנחנו עם 2 מברשות שלו אחת לעידן ואחת לי...
    בהתחלה בהתחלה החזקתי אותו על הידיים בזמן שאני מצחצחת שיניים במברשת שלי ונתתי לו להחזיק מברשת והוא פשוט חיקה אותי
    היום מברשת אחת אצלו (הוא בעיקר נושך אותה
  • אצלנו היא מאד אוהבת "לצחצח" לבד אחרי המקלחת...

אז בהתחלה אני מצחצחת לה וזה מעצבן אותה מאד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה