כניסה להריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף אני מבואסת התחתנתי לפני חודש וישר ניסיתי להיכנס להריון ולא הצליח קיבלתי מחזור מהם ימי הביוץ מתי הם מופיעים וכמה ימים זה?אשמח אם תעזרו לי והאם כדאי לקנות את הביוצית?

2 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק
    מזל טוב על החתונה, לפעמים צריך יותר מניסיון אחד כדי להיקלט להריון, בכל חודש יש לך סיכוי של 15-20% סיכוי, לכן ההמלצה לנסות שנה לפני שניגשים לבדיקות. כל שחודש זה באמת התחלה.
    אם המחזורים שלך סדירים את יכולה לחשב את יום הביוץ בעצמך, הביוץ מופיע 14 יום לפני המחזור, כלומר אם המחזור הוא כל 30 יום הביוץ יהיה ביום ה-16 מומלץ להתחיל בקיום יחסים יום כן יום לא למשך שבוע בתקופה הפוריה.
    לגבי הביוצית זאת החלטה שלך אני הייתי מנסה ללמוד ולהכיר את הגוף שלי את ההפרשות, חום השחר ורק אח"כ אם יהיה בזה צורך מתחילה עם כל מיני ערכות.
    בהצלחה
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------
    מה שנראה לזחל סוף העולם, נראה לחכם פרפר.
  • שיווה הסבירה בצורה מושלמת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה