אוף :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני יודעת שהכל לטובה אבל אני לא מוצאת עבודה!!!!! ומעבר לעובדה שאני מטפסת על הקירות בבית מרוב שיעמום ומעבר לעובדה שזה עושה אותי עצלנית - החשבון בנק לא בשיאו.

בבקשה בבקשה אם למישהי יש הצעה שיכולה להתאים - כלללללללללל דבר אני אמנם מעדיפה במקצוע שלי אבל אין לי בעיה גם להיות פקידה ולהכין קפה כל היום ולחייך - אני יותר מאשמח.
10 תגובות
עמוד 1
  • חמודה...

• היום בהחלט קשה למצוא עבודה.

אבל אני בטוחה שאת בסוף תמצאי....
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי

• סוכנת איפה את גרה?

• פיתוש פתח תקוה אכן רחוק נורא בעיקר כי אני בלי רכב בנתיים.

אני גרה באיזור נתניה ומחפשת בנתניה או חדרה ואפשר גם כפר סבא רעננה והסביבה.
    ילד יפה של אמא

• ניסית בתקשוב (זה בנתניה) יש שם גם משרות אם? זה שירות לקוחות של כל מיני חברות (מאוחדת, ארקיע..)

• מה זה?

הבעיה שמשרות אם זה עד 4 ואני צריכה להוציא את שחר ב3 וחצי מהמעון

• לא ממש לא נראה לי
    תרשמי בגוגל תיקשוב

• שלחתי קו"ח...

נראה...
    ילד יפה של אמא

• בהצלחה
  • יש בנתניה גם את אייג'נס- אני עובדת איתם
    תפני אליהם הם ממש טובים ואני יודעת שישלהם הרבה אמהות שהם מתאימים להם עבודות לפי השעות שנוחות להן
    בהצלחה מותק
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה