IVF - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • OK, אז כנראה שאין מנוס ונעבור לשלב הבא - IVF
    כבר קיבלתי התחייבות מקופת החולים לאיכילוב.
    מישהי עוברת שם טיפולים?
    איך מתחילים? להתקשר לאיכילוב לקבוע תור ראשון?
    תוך כמה זמן עושים את ההפריה הראשונה?

תודה
8 תגובות
עמוד 1

• הי מתוקה! למה את עצובה את קרובה ביותר?!
    אז אם יש לך התחיבות את מתקשרת ל ביה"ח קובעת תור לאחות ולרופא. ביקור ראשון שיחה עם אחות שממליצה על שיחה עם עובדת סוציאלית. האחות תסביר ותראה את המחלקה ועל הפרוצדורה עצמה.על זריקות, בדיקות, US, שאיבה והחזרה.אחר-כך שיחה עם רופא על תוכנית ויאללה בהצלחה!
  • עכשיו את כבר ממש קרובה לבייבי שלך...
    בדר"כ מגיעים רואים סרטון הסבר ומראים לך את המחלקה ואת האחיות ואז את קובעת תור גם לרופא ו...יאלה מתחילים...תאמיני לי שזה שווה את כל הסבל!

[/
  • OK
    אז יש לי תור ב - 30.12
    בינתיים עשיתי את כל בדיקות הדם שצריך - מחכה לתוצאות
    הכנתי את כל הטפסים הדרושים
    בעלי גם יעשה את הבדיקות שדורשים
    נגיע לשם מוכנים עם הכל !!!!
    מחכה כבר ליום הזה.
    בהצלחה!
  • שיהיה בהצלחה!
    אני חושבת שהפרוצדורה שונה ממקום למקום.. בכל מקרה זה לא כ"כ נורא, ברוב המקומות מקבלים אותנו המטופלות בחום ובאמפתיה כך שתתכונני לנחיתה רכה..
  • היי יקירה
    בהצלחה
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------
    מה שנראה לזחל סוף העולם, נראה לחכם פרפר.
  • היי חמודה אני ניקלטתי מהטיפול הראשון עם הבונבונה שאת רואה בחתימה שלי..ותאמיני לי אצלי לא היה רק ivf רגיל אצלי זה היה יותר מסובך ivf icsi כי בעלי כימעט עקר לגמריי..אני עוד בחודש שהייתי מזריקה לעצמי זריקות לבטן כבר הרגשתי שאני בהריון והפסקתי לעשן ממש ממש האמתני שהעובר כבר בתוכי והנה קיבלתי תשובה חיובית עם אחלה בטא בסוף..החזירו לי 2 עוברים ורק דיאנוש שלי ניתפסה..תאמיני בזה ממש ממש חזק וזה יגיע..על תפחדי מזריקות בבטן כול בוקר שאת מזריקה תדמייני לך בראש צרחות של התינוק שאמור להיות שלך שהוא קורא לך מלמעלה ומתחנן שתביאי אותו לעולם כבר ..בהצלחה וישר כוח מתוקה..
  • תודה רבה
    כולי ציפייה ותקוה שהכל יסתדר ואביא בקרוב אח או אחות לבונבונה שלי !!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה