זה רק חודש למה זה מרגיש כמו נצח? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי יקרות
    זאת השאלה ששאלתי את עצמי מהרגע שקיבלתי טלפון ממרכז בריאות האישה בו אני מטופלת, ציפיתי לשיחה הזאת כמו שאני מצפה לה בכל פעם אחרי שאני עושה בדיקות דם ומעקב זקיקים, אבל הפעם במקום לקבל אוקיי להתחלת טיפול שמעתי את המשפט הבא: "לצערי את לא יכולה להתחיל טיפול החודש בגלל הציסטה" (הציסטה אכן מרשימה, והעובדה שקיבלתי מחזור לא הזיזה לה במילימטר), בלב חשבתי טוב אז החודש טבעי...אבל לאחות במרכז בריאות האישה היו תוכניות אחרות עבורי, אני אמורה לקחת גלולות (כן, כן אלה נגד הריון) כל החודש ולקוות שהגלולות יגרמו לציסטה להיבהל וללכת.
    טוב עכשיו בעודי כותבת הבנתי למה גלולות לחודש מרגישות כמו נצח, כי החודש הזה מצטרף לחודשיים של טיפולים ולעוד חצי שנה של נסיונות טבעיים.
    וזה מרגיש כמו מלא אבל מלא זמן.
    ואני .

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
    מה שנראה לזחל סוף העולם, נראה לחכם פרפר.
12 תגובות
עמוד 1
  • שיווה מתוקתי היקרה,

זה אכן נראה כמו נצח, חודש זה הרבה זמן, אבל תנסי לספור הפוך, במקום לספור כמה חודשים מצטרפים ביחד לזמן הארוך שהיו ללא הצלחה והם כאבו, תנסי לספור קדימה, מה שמרחיק אותך מההריון הוא חודש אחד בלבד, אחד בלבד, גם ככה ידעת, שבחודש הזה אולי לא תוכלי להיכנס להריון... הכנת את עצמך לזה, ומה שהגלולות יעשו הם סוג של ריסטרט הורמונלי, ומה זה חודש בשבילך כשאחר כך מחכים לך תשעה חודשים מקסימים שבהם לא תצטרכי לנסות להיכנס להריון.. כי כבר תהיי בהריון
  • יקירתי אהובתי
    עשית לי לבכות, טוב זה לא ממש קשה בימים אלה. אני יודעת שכל מה שאני עושה זה לספור ולספור ולספור פעם הייתה לזה השפעה מרגיעה, אבל הרשימה מתארכת ועכשיו כבר יש לזה השפעה הפוכה.
    יש רק בדיקה אחת שאני אמורה לעשות וזה הצילום רחם שמתוכנן לשבוע הבא, כבר השלמתי עם זה שבגלל הצילום אני לא אוכל לקבל טיפול, ואז בשיחה עם האחיות אתמול נאמר לי שההיפך דווקא כדאי לי לקבל טיפול החודש, והיום שוב הסתבר לי שלא, היו-יו הריגשי הזה ממש עושה לי רע.
    יקירתי אני הולכת לקרוא את המילים היפות שלך כל פעם שיהיה לי קשה, ואני אשנן לעצמי שצריך לספור קדימה, ולא אחורה, ושתיכף רק עוד קצת שנינו נתנפח ויהיו לנו בחילות, וניהיה ממש אבל ממש עייפות....
    אוף שוב אני בוכה, אם רק הייתי עומדת מעל הכינרת לפחות משהו טוב היה יוצא מזה.
    טוב יקירתי תודה כמו תמיד .

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • אהובתי היקרה מכל
  • אהובתי היקרה מכל
  • הידידה שלנו היקרה!
    מי עוד יכול להבין את ליבך?
    אנו! כאן תשפכי את העצב שלך! ולקבל מאיתנו את האופטימיות להמשיך!
    כי יהיה לנו
  • תודה כליפה יקירתי, אני יודעת שאתן מבינות, בגלל זה אני באה לכאן זה כמו לחזור הבייתה.
    ביום שאני אראה 2 פסים/ בטא מהממת אני אשיר וארקוד...שווה לחכות

• שיווה

• [/
  • שיוהלה,

טוב, כמו שאת קוראת אין לי כל כך מה לומר כי את הכל הבנות המקסימות פה אמרו.

אבל נראה לי תמיד ש חזק רק יכול להוסיף.

אז קבלי כמה ממני אוהבים במיוחד.

מקווה שיעבור לך מהר,,,

• אויי מתוקה כמה שאני מבינה לליבך
  • אומנם לא עברתי מה שעברת ויכול להיות שבחיים אני לא יבין עד כמה זה קשה
    כל האכזבות
    אבל לברך תמיד אפשר ונראה לי שזה עושה טוב על הלב
    מאכלת לך ולכל הבנות שעדיין מחכות
    תמיד להיות אופטימיות ושדברים טובים מגיעים לפעמים אחרי קושי גדול
    יכול להיות שחודש זה יעשה רק טוב ויביא רק שמחה ואושר
    ו9 חודשים שקטים שיביאו קטן וחמוד לעולם
    מתפללת בשבילך ובשביל כל מי שצריכה ישועה בקרוב
  • תודה יקרות אהובות
    תודה על ההבנה, התמיכה, החיבוקים והתפילות.
    אין פשוט אין מדהימות כמוכן.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה