אני בהריון! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות...טוב אז אני בהריון אני לא מאמינה שאני כותבת את המילים האלה אבל כן , ואין מאושרת ממני.

אני מתלבטת מתי לספר למשפחה, בן זוגי רוצה לחכות לאחר בדיקת דופק וגם אני רציתי אבל היום אמר לי הגניקולוג שהוא רוצב שביום חמישי אנייגיע לאולטראסאונד לבדוק התפתחות שק הריון וכו'. ברור לי שבשלב זה הסיכוי לשמוע דופק הוא קלוש מכיוון שלפי מחשבון ההריון אני בערך בשבוע 5 .

אני מתלבטת אם אולי אחרי זה ללספר למשפחה, זה פשוט סוד שקשה לשמור בבטן והוא נוסע לחופש ואז כנראה שאצטרך לחכות יותר.
    אני קצת מתבאסת כי קיוויתי להגיע לאולסטראסאונד בשבוע 7 וכבר אז להיות רגוע ועכשיו אני מרגישה כאילו זה מתח כפול קודם לראות שיש שק ואח"כ לחכות לראות אם יש דופק, במקום הכל יחד וזהו.

מה אתן אומרות? מתי לספר?
10 תגובות
עמוד 1
  • ווווואווו

קודם כל מזל טוב.. איזה בשורות טובות!

מתי לספר....
  • ואו איזה כיף לשמוע!!
    מזל טוב, בלי לחץ.. יהיה דופק ו9 חודשים ם כל מיני בדיקות :)
    יאלה מהיום אני רוצה בשורה כזו כל יום אחת אחת מכל הבנות פה ..
  • היי מזל טוב
    גם אני עכשיו בשבוע חמישי, אתמול עשיתי בדיקה וגיליתי, כולי בעננים.
    סיפרתי לאמא שלי, ובעלי סיפר לאמא שלו..
    כל אחת והשיקול שלה
    תשמרי על עצמך....

• היי בנות

קודם כל תודה לכולכן. אני מצידי האמת כבר מתה לספר מאמינה שככל שאני יגיד את זה ויאמין בזה זה יהיה בסדר וחושבת רק חיובי!! אבל בן זוגי מאוד רוצה לחכות לראות דופק ורק אז לספר כי הוא לא רוצה שאם משהו לא תקין שיציקו לנו ושההורים ידאגו סתם (אמא שלו נוטה להיות לחוצה בדברים האלה).

אמרתי לרופא שאני מעדיפה לחכות אם הUS אבל הוא הוא מתעקש, אני ילך ונראה אחרי הביקור אצלו אולי נשנה את ההחלטה אולי בעלי ישנה את דעתו.

תודה לכן מקסימות
    אתכן
  • קודם כל מזל טוב!!!!!
  • מזל טובבבבבבבבבבבב
    אני חושבת שכדאי לך להקשיב לבעלך
    יהיה לך עוד 8 חודשים שכולם ידעו תהני מזה שזה
    הריון שלך ותספרי כשבעלך יהיה מוכן
    אצלי היה הפוך אני לא רציתי לספר ובעלי רצה
    ובסוף הוא הסכים שנחכה
    בכל אופן בהצלחה והריון קל ומשעמם
  • מזל טוב!!!
    אני סיפרתי להורים שלי ולאחים שלי אחרי האולטרסאונד שראו דופק
    אבל לשאר האנשים סיפרתי אחרי השקיפות עורפית (בערך חודש שלישי)
    בהצלחה ושיהיה הריון קל ותקין
  • מזל טוב
    קולולולולולולולולוו
    איזה כיף לשמוע
    אני לא יודעת מה להמליץ לך: לספר לאנשים או לא, זה החלטה שלך... אני גם חושבת שנורא קשה להתאפק ולשמור את זה בסוד...(לפחות לי אישית, זה נראה קשה)
    אז הריון קל, תקין ומשעמם
    ונפגש איתך בפורום השני בעזרת ה'
  • מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!\
    אני בעד לחכות 3 חודשים אצלי זה ממש ממש סוד כך אני רגועה שכשאדע שהכל בסדר כולם ידעו .[/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה