בבקשה עזרה ממי שעברה הפריה ונקלטה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב לכל הבנות המקסימות
    אני כרגע נכנסתי לשבוע 8 של ההריון לאחר הפריה ושאלתי היא עד מתי אני צריכה להמשיך עם הגסטון והנרות אנדומטרין מי שיודעת בבקשה לעזור
    הרופאת נשים שלי לא יודעת עד מתי אני צריכה כי היא לא מתמצאת בהםפריות בבית חולים שעשיתי הם לא יודעים להגיד לי עד מתי הם אומרים שאני צריכה ללכת לרופא מומחה בקיצור לפי מה שהבנתי בסביבות השבוע 8-9 מפסיקים אז החלטתי להפסיק על דעת עצמי מי שתוכל לעזור לי אני אשמח
    תודה והמשך יום נעים
3 תגובות
עמוד 1
  • מזל טוב קודם כל!!

רק באזור שבוע 9-10-11 העובר מתחיל לקבל את כל צרכיו ממך ישירות ואז אפשר להפסיק תמיכה - אני מציעה לך להמשיך עד שבוע 10 או 11 (זה לא אמור להזיק)

שיהיה הריון תקין.
  • היי
    מזל טוב יקירתי
    בדרך כלל לוקחים את הנרות עד שבוע 12 כדאי לך לשאול את האחיות
    איפה שעשית את ההפריה .
    אירית
  • היי מזל טוב,שיהיה הריון קל ותקין
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה