היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מאיזה גיל אפשר לתת גליקול בייבי שעוזר במצבי קוליק וגזים?
jDdn-13g-1.jpg
14 תגובות
עמוד 1
נראה לי שממתי שהם נולדים, הרי לזה זה נועד,לא? אני נתתי בגיל שבוע
[url=http://pregnancy.baby-[
5 טיפות בכל פעם שכואב לו נכון?
תודה
jDdn-13g-1.jpg
מי ן השתמשה בגליקול? ממליצות?
jDdn-13g-1.jpg
כשתאיר נולדה ניסיתי את הגליקול והוא לא עזר
אני השתמשתי בסימיקול, מגיל מס' שבועות.
לנו זה עזר You're my heart, you're my soul
שווה לתחת הגליקול הזה
שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!
השתמשתי בגליקול כשנדב (ה"גדול") שלי נולד הוא לא ממש עוזר ... הפעם אני נותנת ליאיר גרפווטר בהמלצת הרוקח זה קצת מקל
אם זכרוני אינו מטעה אותי... לפני כחצי שנה יצאה כתבה שלא ממליצים יותר להשתמש במוצר הזה כי הוא גורם לתינוקות להשתנקות ולהיחנקות
אם זכרוני אינו מטעה אותי... לפני כחצי שנה יצאה כתבה שלא ממליצים יותר להשתמש במוצר הזה כי הוא גורם לתינוקות להשתנקות ולהיחנקות
אני גם שמעתי שגרפוואטר הוא טוב... גם לי גלוקול לא עזר.
[url=http://pregnancy.baby-[
אני השתמשתי בגליקול מגיל 0 אפשר 5 טיפות כל רבע שעה אבל לדעתי אין צורך תתני לפי הצורך . לאור שלי זה עזר ומאוד ממולץ זה הרגיע אותה היא הייתה נרדמת אחרי 10 שניות
נתתילו היום בסך הכל 5טיפות והוא רגוע אני אתן רק במידת הצורך אם בכלל בעבר השתמשתי בכמה מוצרים עם לינוי גרפוואטר לא עזר בכלל והיו עוד כמה לדעתי בסוף זה עובר וזהו אבל לפעמים יש מוצר שטיפה מרגיע אילו טיפות הומיאופטיות לא שמעתי על הכתבה
עם שניים לא קל מאתגר בסך הכל לינוי מקבלת את נועם די יפה לפעמים קצת מקנא ורוצה שיכינו לה בקבוק באותו זמן שמכינים לו ואז לא תמיד שותה ממנו אבל היא בסדר בקרוב אעדכן תמונות מי יכולה לעדכן את הסרגל שלי בינתיים?? בשבילו