בהמשך לתשובתך בדיקת זרע... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום
    משמעות התשובה היא שנפח הזרע גבוה , ריכוז התאים העגולים ( לא בשלים ) גבוה , צמיגות גבוהה ואחוז גבוה של תאים פתולוגים.
    לעומת זאת הריכוז טוב והתנועה טובה
    בסה"כ , זרע סביר. צריך לבדוק שאין זיהום.

ד"ר ישי למעלה יש את פיענוח תוצאות בדיקת הזרע של בעלי {שאתה פיענחת}
    שאלתי היא: אם אפשר להיכנס להריון טבעי עם הזרע הנוכחי ????
    יש לציין שבעלי לקח כחודשיים {כדור אחד ביום למשך חודשיים} כדור בשם "רוסלין"אני לא ממש בטוחה בשם {כדור קטן כתום כזה} הכדורים ניתנו לו לאחר בדיקת הזרע הראשונה אני מאמינה שחל שיפור לאחר נטילת הכדורים
    האם לא נוכל להיכנס להריון באופן טבעי??
    אני פשוט מאוד מיואשת עברתי כבר 4 הזרעות ללא הצלחה מה עושים???
    האם זה בגלל הזרע ההזרעות לא מצליחות???
    יכול להיות שהעבודה שלי הורסת לי את הסיכוי להריון??? { אני דיילת בחברת "סנו" אני מרימה דברים כבדים מאוד כל יום }
    סליחה על האורך אבל אני כבר נואשת
    בבקשה תעזור לי מה עושים????
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    הזרע סביר. אני חושב שההכנה שלו להזרעה ( השבחה ) מגבירה את הסיכויים. אפשר להרות עם זרע כזה גם באופן טבעי

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה