היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני כבר שכחתי איך זה להיות אמא לתינוק קטן, ועוד עם שניים זה ממש קשה.
אני אשמח אם תענו לי על השאלות הבאות כך שיהיה לי מושג איך "נכון" להתנהג
7 תגובות
עמוד 1
אני בטוחה שאת תמצאי את הדרך לעשות את זה
אולי במקלחת תקחי את טוהר לידך ככה שתראה את שניכם שאם היא תבכה תוכלי לגשת אליה
אולי תבקשי משיראל יותר לעזור לך בדברים של טוהר להביא חיתולים מגבונים מוצץ
אני לא אמא ל 2 אבל אני חושבת שלא תמיד מתאפשר לנו כל הזמן להרים אותם ישר.. אבל אני בטוחה שאת יכולה למצוא את הדרך לתת לה את ההרגשת הביטחון גם בדרך אחרת --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
מאמי
אני בד"כ מתפנה לגדול שלי למרות שהקטן צייץ אם הבכי עובר להיות היסטרי אני ניגשת אליו . כמובן שבסיטואציה של מקלחת (גם לי זה קרה) אין כ"כ מה לעשות
כשהתינוק בוכה והילד הגדול צריך אותך, נגיד משהו דחוף, למי את הולכת קודם? מנסה לעשות את שני הדברים יחד - אם זה לא אפשרי - הקטנה צורחת קצת עד שאני מסיימת עם הגדולה.
בכלל כשהתינוק בוכה אתם מיד מרימות אותו? אני כן המסנג'ר שלי: [email protected]
אני רואה שאני לא לבד, לא ברגשות אשמה ולא באיך שאני מסתדרת עם שניהם...
הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
א- כמו שאני תמיד אומרת.. בלידה השניה נולדים רגשות אשמה נוספים.. אין מה לעשות- פשוט לומדים לחיות איתם, הם תמיד שם.. אנחנו תמיד נרגיש שאנחנו לא עושות מספיק, לא מרימות מספיק, א מתייחסות מספיק לשניהם..- וזה בכלל לא קשור בהפרש הגילאים!
1. אין נכון ולא נכון- הכל תלוי לתחושות שלך.
1. כשהקטן בכה (בעבר) והגדולה צריכה תשומת לב- קודם לגדולה- היא יכולה לעשות יותר נזקים:)
2. לא מייד. רק כשיש צורך
3. יש קנאה:) אבל היא אוהבת אותו:) צריכים לדעת להתחלק- לחיות בשיתוף